Single post (Demo) – Moon Star Webdesign
Blog post + left sidebar

Men min far er død og har brug for et kontoudtog fra den danske bank Pr 1/1 2017. Banken siger det skifteretten der skal udlevere det men fået papiret fra dem mod et gebyr på 125 kr. Men er ikke et kontoudtog med der.

Hvad kan vi gøre for få udtog?

Min søster er af skifteretten sat til kurator, men vil ikke udlevere papirer til os.

Da det er din søster, som er udpeget som bobestyrer, antager jeg, at der er tale om et privatskifte, og du derfor har givet samtykke til din søster. Du skal derfor søge oplysninger hos din søster. Mister du tilliden til hende, har du altid ret til at trække dit samtykke tilbage. Herefter kan Skifteretten så fjerne din søster som bobestyrer, og der vil i stedet blive udpeget en offentlig bobestyrer, som tager sig af delingen af boet.

jeg er englander boet i dk for 30 år, mit fremtids mand er Irlænder og bo i Scotland og vi skal gifts i Scotland.

hvilken arve lovgivning gælder hvis

1- vi bor i Denmark?

2- vi bor i Scotland?

3- vi bor hver for sig i Scotland og Denmark?(måske vi gør for det første år)

Jeg har 2 børn født og bor i dk men de er uk statesborgere,mit mand har igen børn…

 

I gældende dansk ret skal dødsboet behandlet i det land, hvor afdøde havde bopæl på dødstidspunktet. Er situationen således, at I har bopæl i Danmark, vil det være de danske arveregler, som gør sig gældende.

Hvordan reglerne for arveforhold er i udlandet skifter fra land til land, hvor der nogle steder skal skiftes i det land, hvor ejendommen befinder sig.

I forhold til at bo hver for sig, vil det være ligesom med første punkt, at har du bopæl i Danmark, så vil arven blive fordelt efter de danske arveregler, hvis du afgår ved døden som den første.

Hejsa. Jeg har en straffesag kørene mod min x fordi han ikke kun var en storsvindler men også stjal min arvesmykker og solgte dem som skrot guld.( jeg fremskaffede alle beviser og han har tilstået ) Sagen har kørt siden 21 september 2016, den 12 september 2017 skulle han i retten, men valgte at udeblive fordi han pludselig er meget psykisk syg. Han kan dog godt tage på jobmesse den 13 september og han kan også kører sort som taxa chauffør i Assens….. min sag er så IGEN blevet udsat. Hvis jeg ikke selv havde henvendt mig hos politiet både med beviser og hvornår sagen kom for var der intet sket endnu. Jeg fik mail om, at jeg ikke skulle møde op i retten da det var en tilståelsessag, men hvis jeg havde et retskrav ( som jeg også havde skrevet på anmeldelsen) så skulle jeg komme med det. Jeg fik en guldsmed til at lave et overslag over, hvad smykkerne ville koste som nye og han sagde 46.000 kr. – jeg troede ikke selv at det var mere end 25-30.000 kr.

Disse papirer incl et billede af smykkerne og en fuldmagt til anklageren om at tage det i retten på mine vegne afleverede jeg hos politiet. Det hele forsvandt dog på mystisk vis….. jeg har så mailet det igen og fået svar på, at det igen er modtaget…. Jeg hører INTET om hvad der sker i sagen, om der kommer en ny retsdato, for jeg overhovedet nogle penge og hvad angår svie/smerte – psykolog behandlinger, at jeg har fået en forværring af min sygdom ( jeg fik konstateret sclerose i 2000 og sygdommen har varet stillestående siden, nu har jeg ekstrem nervesmerter i mine ben grundet stress og depression over sagen, fik jeg afslag fra en dommer, at det kunne man ikke få i sådanne sager… på trods af at offerrådgivningen sagde at det skulle jeg da have 🙁 Hvad skal jeg efterhånden gøre ??? jeg er virkelig ked af det og i vildrede over at jeg ikke kan få en afslutning. Har I nogle råd ?

P.s mht at hyre en forsvarsadvokat, så er jeg førtidspensionist og aner ikke hvor jeg skal skaffe pengene til dette henne 🙁 Håber dog stadig at I kan komme med et råd. Mit bedste råd er, at du møder op til retssagen. Inden da kontakt politiet med dit erstatningskrav, så det bliver medtaget under retssagen. Sørg for at send al din dokumentation til anklageren, så du er sikker på, at det kommer til at medgå.

Related Posts

Leave a comment