100% Width Sample (Demo) – Moon Star Webdesign

100% Width Sample (Demo)

Odense ældste byhuse i Centrum

Sæsonens fynske råvarer er udgangspunktet for den dansk/frankofile menu, som skifter ofte, afhængig af, hvad restaurantens mange små leverandører kan skaffe af gode ting. Køkkenet laver alt fra bunden lige fra fonder til hjemmekærnet smør. Vælger du at holde festen i hjemmet, leverer man også gerne maden ud af huset. Vores restaurant ligger i et af Odense ældste byhuse i Centrum, og husets historie fornægter sig ikke, når man træder ind i den hyggelige, romantisk indrettede restaurant, som strækker sig over to etager. Menuen tager udgangspunkt i årstidernes skiften med gode danske råvarer som samlingspunktet for et køkken, der er inspireret af moderne nordiske tendenser og klassiske franske dyder.

Hele fire steder i den lille by byder på mad lavet efter de ‘rigtige’ principper (hvis man spørger os), nemlig principperne om, at mad skal laves fra bunden af sæsonens råvarer, gerne fra lokalområdet. Stilen på de fire steder varierer i grader af ‘gourmetness’ og finanskrisevenlighed, men alle fire steder skeler til danske madtraditioner, det klassisk franske og til, at mad først og fremmest skal smage godt.

Man kan hver aften vælge enten en 3-, 4, eller 5-retters menu med eller uden tilhørende vinmenu, eller man kan plukke fra a la carte kortet, der byder på 3-4 forskellige forretter, hovedretter, desserter og ost. Priserne er i det høje mellemleje, men køkkenet er kompromisløst, når det kommer til råvarernes kvalitet, og især hvis man vælger menuen, får man rigtig meget for pengene. Vinkortet er meget omfattende og klassisk med en overvægt af franske flasker, men man finder også vine fra andre andre europæiske områder og den nye verden på kortet, der omfatter alt fra gode hverdagsflasker til store Bourgogne- og Bordeauxvine i ældre årgange.

  • Kologisk italiensk-inspireret restaurant

Restaurant i odense ønsker at gøre spisestedet til et lokalt hænge-ud-sted for odense, så maden er billig. Så er du sulten og ønsker du ikke at bruge alt for mange penge på aftensmaden, bør du smutte forbi restaurant i odense. Hos vores restaurant er ambitionerne om at skabe en autentisk italiensk restaurant sat til side for at skabe en unik italiensk-inspireret restaurant i Odense, hvor italienske produkter, som ekstra jomfruolivenolie og solmodne tomater, spiller sammen med lokale råvarer fra dygtige økologiske landmænd.

Hvor grøntsagerne indtil nu har spillet hovedrollen, er det på vores restaurant i langt højere grad kødet, der er i fokus. Restaurantens family-style-menu består af forskellige typer økologisk kød grillet over kul, husets egen produktion af charcuterie og pizza-slices fra den brændefyrede ovn speciallavet. Der er også indrettet et lille pasta over restauranten, hvor der dagligt produceres mozzarella af dansk komælk til pizzaerne. Restaurant i Odense har også en fin bar, hvor du kan indtage klassiske italienske cocktails og økologiske øl. Vinene er økologiske og naturlige med overvejende fokus på små italienske vinhuse fra vinimporten Vinikultur.

Bageri

Bageriet er tænkt som et synergiskabende tillæg til vores restaurant. Det er superbager, der står i spidsen for bageriet, som leverer pizzadej til vores restaurant og de lokale odense. Samtidig er itanlienske stedet, hvor du dagen igennem kan forsyne sig med friskbagt brød og håndpizzaer, der en slags krydsning mellem romersk pizza og klassiske hånmadder. Melet brugt til pizzaer og focaccia er heller ikke industrielt pizzamel, men en blanding af økologisk mel af lokaltdyrkede italienske kornsorter og husets egen import af italiensk mel fra en lille økologisk mølle.

Related Posts