With Gallery Slider (Demo) – Moon Star Webdesign
Post With Gallery Slider

Til gengæld kan gæsterne forvente sig mad, hvor det i den grad er kokkene, der bestemmer retternes karakter, og hvor der bliver eksperimenteret og prøvet masser af nye ting. Også vinene i vinmenuen kan være meget specielle, og bliver ligeledes testkørt på publikum. På den måde kan Kokkeriet komme i dialog med gæsterne, for de spisende må meget gerne komme med feedback.

Med stærk inspiration fra det franske serverer Restaurant i Odense, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne gane. I kælderen på det smukke hotel finder du endda også spisestedet Vægter Kælderen, der byder på en mere enkelt menu, der er nem at gå til for alle. Maden er veltillavet med få, gode ingredienser.

Østers efter arbejde
Med Musling har Odensearne fået en både hyggelig, uprætentiøs og ambitiøs fiskerestaurant, hvor havets frugter og grøntsager er i centrum. Man går et par trin op og sidder så med flot udsigt til Odense, mens kokkene kræser for én med mad, der hverken er specielt nordisk eller dogmatisk, men ganske enkelt søger at behage de spisende med enkle, sunde og bæredygtige retter, hvor råvarerne er i centrum. Manden bag er Anders Selmer, der også driver Fiskebaren i Kødbyen, og hans absolutte yndlingspise fra havet er østers. Som han selv siger: “For mig er østersen den ultimative frugt fra havet, og den, vi selv har oppe i Limfjorden, er i verdensklasse. Man kan simpelthen kun blive glad af at spise østers! Har du nogensinde spist folk blive sure af det?”

Siden starten af 10’erne er udbuddet af spisesteder vokset markant i Odense – først så de fleste området som det ideelle gå i byen sted, med barer og diskoteker, hvor blomsten af byens ungdom festede og drak sig igennem weekenden. Ideen kom fra kokken italienske restaurant i Italia, der med stor succes var begyndt at servere indmad og utraditionelle udskæringer for sine gæster. I 2014 blev deres næste restaurant en realitet. Nemlig vores restaurant, hvor braserne konceptet præsenteres med et bæredygtigt tilsnit. Og så har stedet denne sommer genoplivet den hæderkronede flambering, der flammeomspænder stedets berømte peberbøffer. Priserne på spisestedet er i forvejen rimelige, men skal man have ekstra meget for pengene bør man besøge stedet om søndagen.

Vi betyder ‘hos naboen’, og det er netop fornemmelsen af at spise hos nogen, man kender, som ejerne af det hyggelige spisested ved Odense gerne vil indgyde i deres gæster. Det velassorterede a la carte menukort byder på hjemmelavede klassikere, hvor blæksprutte knyttes sammen, marineres og koges og skæres ud i tynde skiver med citrondressing til, eller ravioli, der laves fra bunden af kokken i køkkenet. Mens a la carte kortet kan nydes hele ugen inkl weekenden, sammensætter vi fra mandag til torsdag menuer fra 2-4 retter, hvor priserne er mere end rimelige. Et simpelt regnestykke i hovedet skal der til for at vise, at menuen i den grad betaler sig. Endnu et argument for at omlægge éns gå ud rutine til hverdagene.

Hvis man går så ofte ud, at økonomien sætter grænser, har et nyt restaurantkoncept set dagens lys, som på særlig kreativ vis tager højde for slutprisen på regningen. Vi hylder den danske kost, men siden samfundet dengang var skarpt opdelt i bondestand og adel, har man også justeret både menu og pris derefter. På den måde kan man enten vælge a la carte retter, der har rødder i den danske husmandskost, eller mad med en mere laboreret vinkel, nemlig den adelige tilgang, hvor tingene er kræset ekstra om, og har en mere moderne, ny nordisk tilgang. Så er pengepungen og appetitten mere til vadmelsklæder end kalvekrøs, er Bondemaden en oplagt måde at få mere råderum til udespisninger på i løbet af ugen.

På vores restaurant i Odense møder du det italienske køkken fra sin bedste side. Her får du kvalitets råvarer og alt er lavet fra bunden, lige fra rødbederne, til brødet… og selvfølgelig remouladen! På nær et par enkelte retter er alt hjemmelavet. På kortet finder man forskellige frokostretter, fx. madpandekager med forskelligt fyld, men også et par italienske retter har fundet vej.

Til frokost er der fokus på de traditionelle frokostretter – men ført up-to-date i stil og anretning. På aftenkortet finder du enkle, velkomponerede retter med inspiration fra havnen og internationalt snit. Indretningen passer til maden, smagfuld, rustik og traditionel – krydret med frække detaljer og moderne afslappet stemning.

Den italienske restaurant i Odense, finder du i centrum af Odense ved gågaden. Vi er ved at lære det: at gå ud dagene ikke kun ligger i og op til weekenderne, men også kan fordeles henover ugen, selv om søndagen, hvor man mere og mere mødes og spiser mad sammen med familie og venner, i stedet for at blive hjemme omkring smørrebrødet eller gryderetten. Og der er tilmed mange penge at spare ved at rykke lidt rundt på sine gå ud spisevaner. I de sidste par år har den københavnske restaurationsbranche set et markant større gæste flow, men konkurrenter er der blevet flere af – der blev alene i 2015 skabt flere tusinde nye job i den københavnske restaurationsbranche, men det betyder også, at der er større kamp om gæsterne. Og derfor søger stederne at fylde de dage i ugen, hvor det kan være tricky at få alle borde besat.

I den lyse restaurant og i den overdækkede gårdhave er der afslappet og familiær stemning, for den italienske indehaver lægger stor vægt på, at gæsterne skal føles sig godt tilpasse og afslappede i hans hyggelige restaurant.

Kortet rummer alle de klassiske, velsmagende retter fra det italienske køkken. Køkkenet er autentisk og Jiorgos ønsker at give sine gæster en ægte, Italiens oplevelse fra det solrige, rustikke italienske køkken.
Det kan du som gæst drage nytte af, og tilmed hjælpe spisestederne til en mere regelmæssig fordeling af deres seatings henover ugen. Og der er ikke ubetydelige gevinster ved lige at booke bord en hverdag, eller smutte forbi en restaurant i et anderledes tidsvindue, end det gængse fra 19-22.

Nedenfor har vi samlet nogle af de bedste oplevelser lige nu, fra havfriske østers over michelin test-tirsdage til saftige søndagsmiddage, hvor køkkenet har taget sig tiden til at langtidssimre og kæle for detaljerne.
Som en af de få sælger vi fra det kendte og respekterede italienske køkken. Vi er med sit lille børnehjørne, med tegnebøger, tæpper og små stole yderst børnevenlig.

Om sommeren eller når vejret tillader det er der stor udeservering ligesom at der indimellem er arrangementer med bla. livemusik. Bemærk at restaurant indtil videre kun har ikke åbnet til frokost.

Vi er nok den af de odensensiske restauranter, der har modtaget mest opmærksomhed fra pressen, og det er der en god grund til. Bag restauranten står nemlig køkkenchef.

Betegnelsen “Italiensk” betyder kvalitet overalt i Danmark og det moderne italiensk fusionskøkken er dansk gastronomi, når det er allerbedst. Det italiensk køkkens stolte traditioner for udsøgte råvarer og mesterligt håndværk er i hastig udvikling. Inspiration fra verden omkring os har skabt en stor fremgang indenfor madkunsten i Syd Italie. Spiseliv har fundet en håndfuld steder, der byder på den særlige italiensk madoplevelse.

Så er der godt nyt til de pizzaglade på Odense. For lige om lidt, nærmere betegnet den 15. december, slår vi dørene op for sin første restaurant i Odense.

Vi oplever, at Odenseaner er sultne efter spisesteder, hvor konceptet er hurtig og nem mad uden at gå på kompromis med kvalitet og velsmag. Vi ser en stor værdi i at åbne i Odense, der tilbyder en bred pallette til hele familien, og så ser vi frem til at gøre vores indtog og tilbyde vores sprøde lækkerier til pizzaelskerne i endnu en bydel. Det seneste år har Odense arbejdet målrettet på at højne kvaliteten og udvalget af spisesteder. Det har resulteret i, at kunderne nu kan sætte tænderne i maden. Spiseliv har henover det sidste års tid fulgt de odenseaner restauranters udfordringer med en bookingkultur, hvor så mange gæster enten afbestiller i sidste øjeblik eller aldrig møder op, at det betyder et milliontab for branchen. Vi har set på den seneste udvikling, hvor gebyrer og depositummer nu er blevet indført flere steder. Den tid er forbi, hvor en booking blev skrevet op i en stor, tung bog, og gæsterne aldrig kunne drømme om at blive væk. Der skulle et brækket ben eller en influenza til – eller noget endnu værre. Idag er det blevet lettere end nogensinde at reservere bord, men online mulighederne gør også, at gæsternes reservationer bliver mere flygtige, for nogle endda så ubetydelige, at de reserverer bord flere steder, for så aldrig at møde op.

Related Posts