Quote Post (Demo) – Moon Star Webdesign

Quote Post (Demo)

Vinkortet er klassisk og sammensat af vidtrækkende vine fra hovedsageligt Frankrig, Italen og Spanien. På vores restaurant møder du det danske køkken fra sin bedste side. Her får du kvalitets råvarer og alt er lavet fra bunden, lige fra rødbederne, til brødet… Men er der virkelig plads til fire gode steder i sådan en lille by? “Vi har et super samarbejde og hjælper hinanden fremfor at konkurrere. Hvis vi har alt optaget, sender vi gæster ned på et af de andre steder, ligesom de sender gæster til os. På den måde bliver folk i Odense fremfor at køre ud af byen, og det er fedt at have mulighed for at anbefale nogle steder, man kan stå inde for. Tidligere var det sådan, at folk tog til Odense for at spise – nu er det omvendt.”

Den økologiske restaurant i odense, der har papir på at være fyns førende restaurant for italiensk økologi. Restauranten er den eneste af sin slags i odense, der får dækket sit vareforbrug af egne, certificerede producenter fra Italien. Fx er der leverandører, der leverer. Restaurant har som tidligere nævnt modtaget øko-guldmærket, hvilket betyder, at 90-100 % af menuens råvarer er økologiske og dermed er den højeste udmærkelse i sin kategori. Så hvis du går op i økologi og er vild med italiensk mad, er Rastaurant en oplagt mulighed.

Italiensk superliga

Vi er en af verdens bedste italienske restauranter uden for støvlelandet selv. Køkkenet er meget innovativt og enkelt. En aftenmenu består af en stjerneregn af smårettter, som udfordrer og overrasker gæsternes smagsløg. Vores cocktails er lavet på økologisk spiritus shaket med frisklavede økologiske frugt- og grønsagsjuices, krydderurter og meget mere.

Restaurant garanterer, at alt er mindst 90% økologisk og lavet af enten dem selv fra bunden eller af små økologiske råvareproducenter, bryggerier, vinproducenter og kafferisterier. Mad og drinks serveres ved store langborde, hvor idéen er, at du skal føle dig behandlet som en god nabo.

Kom i god tid

Det er ikke muligt at reservere bord på Restaurant i Odense. Da stedet er meget populært, kan der godt forekomme ventetid, især i weekenderne. Heldigvis kan du nyde en lækker cocktail, mens du venter på at få et bord. Vi er drømmen om en gourmet pizza- og cocktailbar, hvor alt er økologisk, ligetil og lækkert, hvor luften er tyk af lokalstemning og vinylmusik, og hvor alle spiser sammen ved store langborde. Med respekt for traditionerne har folkene bag vi en ambition om at modernisere den klassiske italienske pizza ved at gøre den lettere, sprødere, grønnere, økologisk og endnu smukkere.

Pizzaerne koster DKK 79 og har en bund med en sprød luftig skorpe, toppet med sæsontilpassede kombinationer af økologiske, bæredygtige og friske råvarer. Dejindholdet er skåret ned til under halvdelen af en klassisk italiensk pizza – hvilket gør den let og sprød – og er toppet af med friske salater, grønsager, oste, pestoer, krydderurter og let tilberedt fisk eller kød efter den kommer ud af ovnen.

Vi byder på kulinariske oplevelser fra det italienske køkken. Her anvendes kun de bedste råvarer, og maden tilberedes efter enkle, traditionelle metoder. Vinkortet består udelukkende af italienske vine fra de mest anerkendte huse og kælderen indeholder en 75.000 flasker – ca. 700 forskellige mærker.

Du finder restaurant i Odense lige over for den gamle vej i centrum. Restauranten huserer i en høj design med italienske madvare, hvor køkkenet er åbent mod gæsterne. Maden er enkel, god og emmer af Italien. Prøv den klassiske signaturret restaurant spaghetti med kødboller eller fx en risotto, kombineret med en forret og en af de lækre italienske desserter eller oste. Tre retter koster fra kun DKK 170. Italienske er en økologisk, italiensk-inspireret restaurant i Odense. Restauranten har endda sit eget tilstødende bageri. Vi er en restaurant i Odense, som ejer en række vidt forskellige spisesteder, som dog alle har én ting til fælles: De serverer kvalitetsmad til fordelagtige priser. Restauranten og pizzeriaet italienske og det tilstødende lille bageri er beliggende i hjertet af Odense centrum, et farverigt og hipt kvarter i Odense.

Vi er en længe ventet tilføjelse til vores udvalg af gode spisesteder. Kæden har spillet en central rolle i de seneste års udvikling af den københavnske restaurantscene og har været med til at sætte standarden for gourmet på farten. Derfor falder konceptet godt i tråd med vores ambition om at kunne tilbyde kvalitetsrestauranter, som appellerer bredt til familier såvel som gruppen af venner, der skal have en hurtig bid mad inden biografturen.

Related Posts