Blog post + left sidebar (Demo) – Moon Star Webdesign
Blog post + left sidebar

Desuden kan vi servicere kundens egne måtter, ligesom vi kan være behjælpelige med køb af en logomåtte i den rigtige kvalitet. Som en del af en samlet løsning på rengøringsopgaven, kan vi tilbyde alt indenfor vaskeriopgaver. Vores vaskeri bliver hvert år kvalitets- og miljøkontrolleret af Teknologisk Institut, ligesom der anvendes neutralt vaskemiddel for at undgå allergi. Vi tilbyder leje af flotte frotté håndklæder i str. 50 x 100 cm og badehåndklæder i str. 70 x 140 cm. Vores viskestykker er i str. 50 x 100 cm i en god 100% bomuldskvalitet. Desuden udlejer vi også karklude til brug i f.eks. køkkenet. Har I selv håndklæderne, eller er der andet, som ønskes vasket, kan vi naturligvis også klare det. Vi kan ligeledes hjælpe med vask og om nødvendigt reparation af persienner, lamélgardiner og plisségardiner. Som en del af vores rengøringsservice, tilbyder vi at tage vare på levering og opfyldning af papir- og hygiejnevarer, såsom toiletpapir, køkkenruller, håndsæbe, opvasketabs m.m. Vi kan også sørger du altid har friske viskestykker og håndklæder. Vores erfaring er, at denne service letter vore kunders hverdag, da de ikke skal have opmærksomhed på disse nødvendige ting.

Omkostningsfordele: Virksomhedsejere tror måske, at de sparer penge ved ikke at leje et rengøringsfirma, men dette er ikke altid tilfældet. Mange virksomhedsejere vil finde, at de rent faktisk spare penge på andre områder. Virksomhedsejere vil ikke have ansvaret for indkøb elementer, såsom støvsuger og bonemaskiner. Personalet vil også ikke at lære at bruge det rengøringsudstyr sikkert og korrekt, sparer virksomhedsejer tid og penge. Noget af det vigtigste der kræves, når man skal udføre slutrengøringen efter håndværkerne har færdiggjort en entreprise, er at rengøringen bliver færdiggjort til tiden og at arbejdet er udført grundigt. Vi er villige til at træde til med kort varsel og vi leverer rengøringen efter de standarder, der er aftalt. Vi har haft den faste rengøring for firmaer i byggebranchen igennem længere tid og kan derfor drage nytte af vores erfaring til at løse rengøringsopgaverne i forbindelse med en byggesag.

Jeg har aldrig erfaret, at de har sprunget over hvor gærdet er lavest og de er altid færdige inden vi åbner kontoret. Vi fjerner kalken på badeværelset, rengøring af ovn, aftørre fliserne og rengøre toilettet. Spejle pudses og armature afkalkes og rengøres. Vi støvsuger og fjerner støv fra alle flader, paneler og karme. Alle flader bliver aftørret og pletfingre fjernet. Ovn og køleskab kan vi også sagtens rengøre ude- og indevendigt. Ønsker du en vinduespudsning klarer vi også den. Vi afslutter med en grundig gulvvask af hele boligen.


Trappevask, det er da noget alle kan klare?

Vi hjælper jer, om I har 1 eller 100 opgange. Når det kommer at udføre trappevask i en ordentlig kvalitet, gang efter gang – ja, så er det rent faktisk de færreste rengøringsfirmaer som kan dette. Der er stor forskel på hvilken kvalitet du får, når du bestiller et tilbud. En stor del af vores kollegaer i branchen, konkurrerer udelukkende på prisen og det er i sidste ende rigtig skidt for os alle. Vi har valgt at konkurrer på kvalitet og god kontakt til vores kunder. Ligeledes kræver jobbet som trappevasker rigtig meget af medarbejderens fysik. Til gengæld er det også god motion – se her! Vores medarbejdere har alle et godt helbred og ved hvad det kræver at arbejde med rengøring af trapper og http://originalsushi.dk/ejendomsservice.

Related Posts

Leave a comment