100% width Galleries Post (Demo) – Moon Star Webdesign

100% width Galleries Post (Demo)

Det du rengør med: Koste, tandbørster m.m.
Her er noget de fleste glemmer at rengøre, da det kan virke temmelig åndssvagt, nemlig selve de redskaber de bruger til at gøre rent med. Tænker man over det, giver det dog god mening, for rengør man ikke sin støvkost, sine klude eller sin tandbørste, mister de deres effekt, og spreder bakterier i stedet for at fjerne dem. Har du hverken tid eller lyst til at stå for den regelmæssige rengøring, tilbyder vi hos os privat rengøring i dit hjem, på et tidspunkt der passer dig. Vi støvsuger, vasker gulve, aftørrer flader, tømmer skrald m.m. og vi påtager os også gerne specialopgaver som fx vinduespolering eller vask af tøj. Alle aftaler er tilpasset hver enkelte kunde, så du kun betaler for lige netop det, du har brug for. Hvis vi skal sammensætte et uforpligtende tilbud til dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

En af de største årsager til dårligt arbejdsmiljø på kontorer er dårligt indeklima, hvilket i de fleste tilfælde skyldes manglende rengøring. Dårligt indeklima kan have en negativ indvirken på alt fra medarbejdernes helbred, sygefravær og effektivitet, og derfor er erhvervsrengøring en post, der aldrig må nedprioriteres i en virksomheds budget.

Danskerne opholder sig inden døre de fleste af døgnets timer, og mange af disse tilbringer de på deres arbejdsplads. Indeklimaet på kontoret, i skolen eller i butikken skal derfor opfylde en række krav, så medarbejderne kan trives og yde deres bedste.
Et godt indeklima er bl.a. bestemt af koncentrationen af fugt, bakterier og luftens kvalitet, faktorer som rengøring alle har en indvirken på. På kontorer og andre arbejdspladser samler der sig store mængder støv, som bl.a. består af afstødt hudskæl, pollenkorn, hår, fibre fra papir eller tekstil samt mineraler fra den jord der bliver slæbt med ind på kontoret, og der er derfor behov for grundig rengøring flere gange ugentligt.

Hvad består professionel erhvervsrengøring af?
Professionel erhvervsrengøring fra os, en international rengøringskæde med kontor i Herlev, består af grundig udluftning, støvsugning, aftørring, gulvvask og tømning af skraldespande. Derudover tilbyder vi også rensning af tæpper og gardiner eller andre specialopgaver, du måtte have. Vi tilpasser vores rengøring, så den passer ind i din virksomheds arbejdsrytme. Arbejder dine medarbejdere fx hele dagen, gør vi rent og aftenen – og omvendt. Vi udfører alt inden for erhvervsrengøring, lige fra kontorrengøring til rengøring af offentlige virksomheder, så dig og dine medarbejdere kan møde ind til dejligt rene lokaler hver eneste dag.
Gøres der ikke rent, forringes luftens kvalitet hurtigt, hvilket på sigt er skyld i et både usundt og demotiverende arbejdsmiljø. Dårlig luft kan forårsage træthed, hovedpine, irritation i næse, øjne og luftveje og ikke mindst nedsat koncentrationsbesvær, hvilket hverken er ønskværdigt for medarbejdere eller overordnede. Selvom der skal være et godt indeklima på kontoret, er det ikke ensbetydende med, at man ikke kan betænke miljøet samtidig.

Vi er mere end bare et svanemærket rengøringsfirma. Vi bruger udelukkende økologiske rengøringsmidler, dvs. 100% naturlige produkter. Vi er dedikeret til at at gøre en forskel på det danske rengørings- og servicemarked. Især indenfor brugen af de naturlige rengøringsmidler. Både på den måde de bliver fremstillet, men også ved selve brugen af dem. Ingredienserne kommer fra planter og andre naturlige oprindelser. Bor du i Esbjerg, så har vi dig dækket og vores rengøringshjælp er også at finde længere væk. Vi kommer på hele sjælland, hvis opgaven passer til kørsel. Det eneste du skal gøre, er at skrive eller ringe, så kommer vi og hjælper dig med din opgave, stor eller lille. Kontakt os allerede i dag. Hos os tilbyder vi alle former for rengøring, og vi kan tilbyde dig et krystalklart resultat, hvad enten du har brug for en fast ugentlig aftale eller en slutrengøring ved en fraflytning. Vi varetager store som små opgaver, og vi har både faste kunder og kunder, som kun har brug for en enkelt ydelse fra os. Vi henvender os til erhvervsdrivende og offentlige institutioner i Esbjerg, og vi tilbyder vores rengøring til kunder i en omegn af 20 kilometer derfra.

Det kan vi tilbyde dig inden for rengøring
• Daglig og ugentlig rengøring
• Erhvervsrengøring
• Produktion og lager
• Slutrengøring ved fraflytninger
• Måtte- og linnedservice
• Gulvbehandling (polering, slibning, polish, sten imprægnering, rens og pleje af stålfacader)
• Vinduespudsning
• Rensning af tæpper og møbler
Hovedrengøring
• Mødeopdækning/afdækning
• Pasning af kantine, herunder kaffebrygning
• Vinterservice

Related Posts