business post (Demo) – Moon Star Webdesign

business post (Demo)

Lorem ipsum dolor sit ametcon sectetur adipisicing elit, sed doiusmod tempor incidilabore et dolore magna aliqua. Ut enim ad mini veniam, quis nostrud

Konceptet er ganske enkelt. Virksomheden booker en menu hos os til det antal medarbejdere, de ønsker at have med. Når gæsterne kommer, bliver de budt velkommen med et program, og derefter skal de selv ud og prøve at lave mad i opdelte hold med hjælp fra vores kokke.
”Vi havde en større gruppe inde forleden, og det var imponerende, hvor engagerede de var. De gik meget op i madlavningen, og tog det seriøst. Vi sørger så for at guide godt, så alle bliver færdige samtidig, så de trods alt kan spise sammen,” siger vores chefkok Henrik Bjørklund med et smil på læben. Der var levende musik. Der var taler. Der var smagsprøver og gratis drikkevarer. Og så var der ikke mindst James og Adam Price. Forbipasserende, nysgerrige og inviterede gæster sørgede for, at C.W. Obels Plads var i feststemning, da Brdr. Price søndag eftermiddag holdt åbningsreception på deres nye restaurant i Odense. Mandag er det første åbningsdag, og bedømt på den enorme interesse for den nye restaurant, så bliver det intet problem at fylde bordene. Der var også propfyldt på C.W. Obels Plads, hvor James og Adam selv stod bag de store Weber-grille og serverede små smagsprøver på det udsøgte kød blandt andet fra Kildegaarden, som man kan bestille på restauranten.

Søndag fik vi atter lejlighed til at sidde ned med de sympatiske brødre til en snak om deres forhold til Odense og Fyn i det hele taget.
“Vi er meget taknemmelige for den varme modtagelse vi har fået her i Odense. Det har været en fantastisk respons, vi har fået på restauranten,” siger James Price.

Tager man udgangspunkt i tidligere succes med restauranter flere steder i landet, så er det typiske scenarie åbning i København efterfulgt af Aarhus. Først derefter plejer Aalborg og Odense at komme i rækkefølgen. Men James og Adam Price var aldrig i tvivl om, at de ville til Odense, når de skulle åbne et spisested uden for Sjælland. Især James Price har nydt mange gode stunder i det nordjyske.

”Jeg har et helt specielt forhold til Odense. Cirkusrevyen har i flere årtier haft en specialforestilling hvert år i Odense, og her har jeg været med de seneste 17 år. Det er altid en fornøjelse at komme her til byen. Jeg synes, at der er højt til loftet og en lun humor i Nordjylland,” fortæller James Price begejstret.

”Jeg har ofte fået en frokost her og nydt freden. For mig er det Odenses bedste torv. Jeg vil sammenligne det lidt med Gråbrødretorv i København,” lyder det fra den kendte komponist og tv-kok James Price. ”Vi har været på udkig i et godt stykke tid efter de rette lokaler i Odense. Men forløbet viser, at hvis man venter tålmodigt og længe nok, så skal det nok komme. Vi føler jo lidt, at det her er smørhullet i Odense. Det er et roligt torv uden trafik, og der er sådan en skøn atmosfære især om sommeren, hvor gæsterne kan sidde uden for,” forklarer Adam Price.

Leave a comment