Fullwidth Post Sample (Demo) – Moon Star Webdesign
Fullwidth Post Sample
Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Erhversrengøring
Vi udfører alle former af erhvervs rengøring. Alt fra kontor, børnehaver til store virksomheder som skoler eller industrier. Vi udføre løbende rengøring alle dage om ugen, alt efter dine ønsker. Vi rengør, aftørrer og støvsuger, tømme skraldespande og vasker dine gulve! Vi tilbyder rensning af tæpper og gardiner om nødvendigt og bestiller sæbe og andre forsyninger efter dine ønsker. Vi lagerfører de fleste gængse rengøringsmidler dækkende alle relevante opgaver: Vores produkter er miljøgodkendte og overholder alle miljø- og kvalitetsmæssige normer. Vore emballager er godkendte til recirkulation og alle etiketter er forsvarligt mærkede med udførlige indholdsfortegnelser. Rengøringspersonalet har tavshedspligt og skal holde sig uafhængig af abonnentens personale. Rengøringspersonalet skal ved ansættelse fremvise en ren straffeattest, samt dokumentere at de kan læse og forstå dansk. Vi garanterer, at rengøringspersonalet ikke udskiftes ofte (max 2 gange indenfor det første år) undtaget er dog ferie og sygdom.

Når vi starter op på en fast opgave, foretager vi altid en rengøring, hvor vi bringer stedets rengøringsstandard op på et niveau, som vi finder tilfredsstillende, og som vi til enhver tid vil opretholde. Denne opstartsydelse er gratis og giver altså ikke dig en ekstra omkostning. Vores standard er høj, og for os er rengøring et respektabelt stykke håndværk, som vi udfører med høj kvalitet. Vi anvender udelukkende miljøgodkendte produkter, som er gode for både dig og miljøet. Vil du gerne have os til at foretage en professionel rengøring hos dig, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 69 69 13 70, og du har også mulighed for at sende os en e-mail.

For vore kunder løser vi dagligt opgaver inden for følgende serviceområder:

· Erhvervs rengøring – Vi udfører alle slags erhvervs rengøring, alt fra kontor til offentlig virksomhed
· Engangsrengøring – Vi udfører engangsrengøring, på minimum 4 timer.
· Kontorrengøring – daglig service eller efter aftale
· Hovedrengøring – vi udfører hovedrengøring på minimum 4 timer.
· Rengøring efter håndværkere
· Haveservice – Græsslåning, Fjernelse af ukrudt, Hækkeklip, Bortkørsel af affald Vinduespolering
· Ejendomsservice

Arbejdstilsynet har udtaget rengøringsbranchen for kontrolbesøg, de var på besøg og udtrykte vi gjorde et stort arbejde og tilfredshed med de udfordringer som er omkring ergonomi for vores medarbejdere. Vi fik en grøn smiley. Virksomheden har vokset og gør stadig, og i dag arbejder totalt 30 engagerede personer i virksomheden. Det har udviklet sig fra et enkeltmands firma til et middelstort aktieselskab med mange varierende jobs og service og tjenester for vores kunder i Esbjerg. Vores kontor findes i Esbjerg og vi har kunder i hele Esbjerg.

Det er ikke kun virksomheder, der kan have gavn af en ordentlig omgang vinduespudsning, private kan opleve lige så stor glæde ved at få poleret deres vinduer, så de skinner om kap med solen og dermed skaber et behageligt, lyst indeklima. Måske tænker du ikke over det til hverdag, fordi de ofte kan være svære at spotte med det blotte øje, men bakterierne er faktisk over det hele, hvilket gør dit hjem til den rene bakteriebombe – hvis der da ikke bliver gjort ordentligt rent.

En af de største årsager til dårligt arbejdsmiljø på kontorer er dårligt indeklima, hvilket i de fleste tilfælde skyldes manglende rengøring. Dårligt indeklima kan have en negativ indvirken på alt fra medarbejdernes helbred, sygefravær og effektivitet, og derfor er erhvervsrengøring en post, der aldrig må nedprioriteres i en virksomheds budget. For os betyder det, at vi altid træffer beslutninger med hensyn til omverdenen, ikke bare vores eget miljø. Vi shopper økologisk, fairtrade og lokalt dyrket når det er muligt, bruger vi kun miljømærkede produkter, og vi kører miljø venlige biler. Vi har forpligtet os til altid at tænke to gange, når vi planlægger vores arbejde – vi har arbejdet ud en masse overskydende rejsetid og andre miljøpåvirkninger som dette. Vi har fjernet unødigt stærke kemikalier og anvender svanemærket produkter. Vi arbejder aktivt med at skabe et sikkert arbejdsmiljø for vores medarbejdere og kunder.

Related Posts