Single blog post (Demo) – Moon Star Webdesign

Single blog post (Demo)

I Sommeren 2012 fik vi en grøn smiley af arbejdstilsynet (DK) som udenlandsk serviceudbyder, og vi har haft besøg af arbetsmiljöverket (Sverige), og fået anerkendelse for vores indsats med arbejdsmiljøet. Før vi kommer og gir tilbud, kan du hjælpe os med så meget information omkring det arbejdet som skal gives tilbud på, jo mere information, jo bedre tilbud kan vi give dig. Når vi kommer ud og gir tilbud, er det selvfølge uden nogen ekstra udgift for dig. Kontakt os så kommer vi gerne på et uforpligtende besøg. Vi kan med andre ord hjælpe dig hele vejen fra hovedrengøring af større industri bygninger og trappe rengøring, til rengøring af det lille kontor eller privat hjem. Ingen opgaver er for små eller store.

For vore kunder løser vi dagligt opgaver inden for følgende serviceområder:
• Erhvervs rengøring
• Engangsrengøring
• Kontorrengøring
• Hovedrengøring
• Rengøring efter håndværkere
• Haveservice
• Vinduespolering
• Ejendomsservice


Erhversrengøring

Alt fra kontor, børnehaver til store virksomheder som skoler eller industrier. Vi udføre løbende rengøring alle dage om ugen, alt efter dine ønsker. Vi rengør, aftørrer og støvsuger, tømme skraldespande og vasker dine gulve! Vi tilbyder rensning af tæpper og gardiner om nødvendigt og bestiller sæbe og andre forsyninger efter dine ønsker. Du er velkommen til at kontakte vores rengøringsfirma med spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud. At skabe en sund rengøringsvirksomhed med fælles værdier, ud fra grundfilosofien om at behandle hinanden og vores omgivelser med gensidig respekt. Vi rengør grundligt og afkalker toilet og badeværelse. Vi støvsuger og moppe gulve, rengør fodlister, kontakter, døre, tømning skrald mv. Vi kan også ordne vask af tøj og tæpper. Vi skræddersyr Dit program precis som Du ønsker det! Vi udfører rengøring, når du er hjemme eller på dit arbejde, alt efter dine ønsker. Vi rengøre private hjem efter dine ønsker, kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Hvis du overvejer at få hjælp til din vinduespolering på din arbejdsplads eller i dit hjem i Esbjerg, er du altid velkommen til at kontakte os hos os. Vores virksomhed er medlem af Servicebranchens Arbejdsgiverforening (SBA), hvilket vil sige, at vi har forpligtet os til at overholde denne organisations udstedte krav, som er med til at sikre vores kunder, at vores kvalitet og service altid er i top. Desuden opfylder vi Servicenormens krav, som handler om kvalitet og etik og omfatter syv punkter som fx miljø, personalepolitik og uddannelse. Det vil også give jeres kunder og samarbejdspartnere et bedre indtryk af jer, hvilket i høj grad kan være med til at påvirke helhedsindtrykket af jeres virksomhed.

Udover at I med en erhvervrengøring i Esbjergfår en flottere virksomhed, så er der også vigtige sundhedsmæssige faktorer i forhold til at sikre en regelmæssig, grundig rengøring. En ren arbejdsplads har nemlig en stor betydning for medarbejdernes sundhed, og det vil også kunne ses på fraværet, hvis arbejdspladsen holdes ren og behagelig at opholde sig i. En frisk og ren luft uden mange støvpartikler er sundere at indånde, og en regelmæssig rengøring sikrer også, at der ikke er ligeså mange bakterier, som medarbejderne kan blive smittet af. Hvis én medarbejder møder syg eller forkølet op på arbejde, vil bakterierne hurtigt kunne sprede sig, og jo renere og bakteriefri du holder virksomheden, jo færre medarbejdere vil blive ramt af sygdom. Det er især vigtigt at sikre et rent miljø på badeværelser og i køkkener, hvor der kan være mange bakterier, som kan spredes.

Hvis du gerne vil have professionel og kompetent hjælp til din erhvervsrengøring i Esbjerg, er du altid velkommen til at kontakte rengøringsfirmaet. I et samarbejde med os kan du være sikker på, at både kvalitet og service bliver prioriteret. Vi er nemlig medlemmer af SBA, Servicebranchens Arbejdsgiverforeningen, som stiller klare krav til deres medlemmer. De står bl.a. bag Servicenormen, et kvalitetsstempel vi har modtaget, som omfatter syv punkter som fx kvalitet, arbejdsmiljø, personalepolitik og uddannelse. Vi tager os også meget gerne tid til en uforpligtende snak med dig, hvor vi kan fortælle dig mere om alle dine muligheder hos os, og hvor vi kan høre om dine ønsker og behov. Vi rykker meget gerne ud til din arbejdsplads i Esbjergog tager os af din erhvervsrengøring, så du kan fokusere på dine egne opgaver. Det er ikke kun virksomheder, der kan have gavn af en ordentlig omgang vinduespudsning, private kan opleve lige så stor glæde ved at få poleret deres vinduer, så de skinner om kap med solen og dermed skaber et behageligt, lyst indeklima. Hos os tilbyder vi vinduespolering i Esbjerg og omegn, så du igen kan se ud, hvad end du er privatperson eller virksomhedsejer.

Hvorfor vinduespolering?
Udover at rene, klare vinduer tillader solen og lyset at vælde ind, har vinduer også en stor signalværdi. Hvor beskidte vinduer signalerer sløsethed og forfald, sender rene vinduer et signal om renlighed og kontrol. Rene vinduer i en virksomhed eller butik er med til at give ansatte og kunder et godt førstehåndsindtryk, idet det viser bygningen fra dens bedste side. At have rene, velpolerede vinduer er altså med til at skabe et positivt indtryk, og må derfor ikke tages for givet. Selvfølgelig kan du selv vælge at stå for vinduespoleringen, men har du store og/eller vanskelige vinduespartier, kan det være nødvendigt at få en professionel vinduespudser til at klare opgaven, da normale danskere ikke ligger inde med det nødvendige udstyr til at klare opgaven.

Vores team har mange års erfaring med pudsning og polering af alle slags vinduer og vinduespartier. Vores medarbejdere har udstyret til at klare selv de mest drilske opgaver. Vi benytter os af særlige rentvandsanlæg, som sikrer et både æstetisk og hygiejnisk resultat, da anlægget sørger for konstant tilstrømning af rent vand under pudsningen. Vi møder op med stiger, rentvandsanlæg, svabere og andet udstyr, så vi er klar til at påtage os opgaver af enhver art. Vi går ikke før dine vinduer er skinnende rene og helt uden mærker efter vores udstyr, da dette kan være mindst lige så forstyrrende som beskidte vinduer. Ønsker du ikke selv at stå for vinduespudsningen i dit hjem eller virksomhed, kommer vi hos os gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave, der tilgodeser alle de krav du måtte have. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular til vinduespolering, og så vil vi vende tilbage til dig med et tilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med at se bedre ud af dine vinduer og sende et mere positivt signal til omverdenen.

Måske tænker du ikke over det til hverdag, fordi de ofte kan være svære at spotte med det blotte øje, men bakterierne er faktisk over det hele, hvilket gør dit hjem til den rene bakteriebombe – hvis der da ikke bliver gjort ordentligt rent. Bakterierne gemmer sig ofte steder, man normalt overser, så her har vi hos os samlet tre områder, du skal være ekstra opmærksom på, hvis du vil komme oversete bakterieophobninger til livs og på den måde få et både rent og sundt hjem og dermed liv. Du går ind og ud af din hoveddør flere gange om dagen, men hvad du måske glemmer at tænke på, er de mængder af skidt du derved slæber med ind under dine sko. Faktisk siger man, at man har flere bakterier under sine sko, end der er på et toiletsæde! Når man træder ind med sine sko på, efterlader man desværre millioner af små bakterier på entrégulvet eller på tæppet. Af denne grund er det vigtigt at være ekstra opmærksom på rengøringen i entéen og derudover huske at få renset tæppet i hvert fald én gang om året. Stikkontakter og håndtag på døre, låger og skuffer bliver berørt af mange forskellige mennesker flere gange om dagen, mennesker som muligvis er småsyge, har glemt at vaske hænder eller på anden måde overfører bakterier til de flader de rører ved. Husk derfor jævnligt at aftørre alle håndtag og stikkontakter med en klud fugtet med et desinficerende rengøringsmiddel.

Related Posts