Simple Blog Post (Demo) – Moon Star Webdesign
Fullwidth Post Sample
Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem

Find den bedst andmeldterengøring
Til grund for vores arbejde, ligger 3 års erfaring i rengøring og Vinduespolering. Vi arbejder med alt slags rengøring, hovedrengøring, flytterengøring, kontor rengøring, Vinduespolering m.m. Vores service tilpasser sig dine behov. Vi arbejder med alt fra en let og enkel, daglig kontor rengøring, eller større opgaver, til at tage hånd om dine lokaler, i dit private hjem eller virksomhed. Vil du, vi skal levere frisk frugt, friske blomster og nymalet kaffe hos dig. Vores tillægsydelser er til for at gøre din hverdag lidt lettere for Dig. Drejer det sig om daglig privat rengøring eller erhvervsrengøring, er vores økologiske rengøring og midler rigeligt og efterlader ingen farlig kemi på jeres inventar og overflader. Vi bruger økologiske produkter. Disse produkter er yderst skånsomme og selve emballagen er 100% nedbrydelig.

Vi er medlem af Dansk Industri (DI). Vi vil meget gerne signalere, at vi er en seriøse virksomhed, og vi er stolte af at kunne sige vi er en respekteret samarbejdes partner!
Vi følger SBA servicenorm. Den er en fornem “værkstøjskasse” i hverdagen, og den skaber sikkerhed for vores kunder og medarbejdere. Den sikrer at vi er på rette spor m.h.t. overenskomst-og arbejdsvilkår for vores medarbejdere. Vi passer på miljøet omkring os, og derfor anvendere vi kun miljø godkendte rengøringsmidler som er svanemærket. Vi arbejdere hele tiden på at blive bedst!

Rengøringsselskab vi tilbyder som et af de eneste rengøringsselskaber, økologisk rengøring til både erhverv og til de private. Vi har ca. 300 + faste glade kunder, plus masser af løse kunder. Vi har alt ligefra de små kunder, til de helt store, så som Hospital og Coop. Vi kommer og gør rent på hele Esbjerg, Esbjerg. Vi blev stiftet den 17. marts 2013. Vores kontor er beliggende i Esbjerg, hvor der fra lokalerne er udsigt til Esbjerg kirke og den travle. Er du i området, så kig forbi til en kop kaffe og en snak om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Du er også velkommen til at tage et kig på vores referencer – privat rengøring og erhvervsrengøring. VI VIL OPRIGTIG GERNE HJÆLPE DIG. På mange hjemmesider for rengøringsfirmaer, kan du læse sætninger som “Vi Elsker Rengøring”. Vi skal alle tjene penge til dagen, men hvorfor ikke have etikken og moralen med – DET elsker vi!

Eksperter i dit område
Vi har lokale eksperter der ved alt om dit lokalområde, og vi kan derfor sørge for både billige priser og bedste kvalitet på samme tid. Vi beregner hele tiden priser automatisk, og ved hvem der kan tilbyde den bedste samlede løsning til dine behov. Vi modtager hele tiden anmeldelser på de opgaver vores brugere får hjælp til, og vi kan anbefale den rengøringmed de bedste anmeldelser til dig. Du bestemmer om du overhovedet vil tage imod tilbuddet, og det er også helt op til dig hvornår arbejdet skal udføres. Hos vores rengøringsfirma vi varetager vi alle opgaver inden for rengøring. Hvad enten du har brug for en fast ugentlig aftale eller en gennemgribende rengøring, efter du har haft håndværkere eller ved en fraflytning, løser vi opgaven med et smil. Vores kundekreds er en bred sammensætning af kontorer, ejendomsservice og offentlige institutioner, og vi hjælper også gerne dig, hvis du bor i Esbjerg eller maksimum 20 kilometer derfra og søger et professionelt rengøringsfirma.

Vi gør det, vi er bedst til i vores rengøringsfirma i Esbjerg

Vi er gode til at gøre rent, og søger du et rengøringsfirma, som sætter en høj standard, er du kommet det rette sted hen. Vi er ikke kun vores navn, det er også vores mission. Vi ønsker at gøre en forskel, og når du har behov for at få forbindelse med din faste kontakt hos os, er der ikke lang vej – uanset tidspunktet på døgnet. Vi rykker hurtigt ud, hvis der er opstået et akut problem hos dig, som du har brug for vores hjælp til at løse. Rengøring er et respektabelt håndværk. For os går kvalitet af rengøring altid forud for en lav pris. Vores administration og tilbudsgivning er enkel og effektiv, ud fra signalværdien vi lægger i tillid, troværdighed og samarbejde.

Vi lagerfører de fleste gængse rengøringsmidler, dækkende alle relevante opgaver. Vores produkter er miljøgodkendte og overholder alle miljø- og kvalitetsmæssige normer. At skabe en sund rengøringsvirksomhed med fælles værdier, ud fra grundfilosofien om at behandle hinanden og vores omgivelser med gensidig respekt.

• Vi skal ikke være større end vi kender vores samarbejdspartnere, både som kunde og som menneske.
• Kvalitet af rengøring går altid forud for en lav pris!
• Tillid, troværdighed og godt samarbejde med vore kunder.
• Kort reaktionstid på kundehenvendelser.
• Der skal laves kvalitetskontrol minimum 1 gang om måneden
• Der bliver fortaget inspektions besøg en gang om ugen af vores inspektører.

Related Posts