text blog post (Demo) – Moon Star Webdesign
Blog post + left sidebar

En professionel vinduespolering kan være den bedste løsning i mange tilfælde. Det kan for eksempel være en god idé, hvis du har nogle store vinduespartier, som er svære at klare selv, og hvis dine vinduer sidder meget højt, kan det også være nødvendigt med professionel hjælp. Til vinduespolering af udfordrende vinduespartier benytter vi os af særlige rentvandsanslæg, som sikrer et flot og hygiejnisk resultat, da vandet forbliver rent under hele vinduespudsningen. Professionel hjælp til din vinduespolering kan også være en god måde at spare tid på, så du i stedet kan fokusere på dine egne opgaver. Vi vil kunne varetage din vinduespolering hurtigt og effektivt med flotte resultater, fordi vi har den rigtige erfaring og det rigtige udstyr. Derfor er omkostningerne for en vinduespolering små ift. den tid og det besvær, som du bliver sparet for.

En anden god grund til at prioritere en grundig, regelmæssig vinduespolering er, at rene vinduer giver et godt indtryk. Når man kommer som kunde, medarbejder eller besøgende fortæller det fysiske udtryk af en bygning meget om en arbejdsplads eller et hjem. Sne, blæst, regn og sol kan være med til at give dine vinduer et beskidt og slidt udtryk, så dit hjem eller din arbejdsplads ikke giver et godt indtryk. Ved at sikre rene, pæne vinduer får bygningen ikke kun et flot udtryk, men det er også tarere at sidde indenfor og kigge ud af rene vinduer. Det fysiske udtryk påvirker i høj grad indtrykket af arbejdspladsen som helhed, og det er derfor vigtigt at fremstå på den rigtige måde. Derfor er det investeringen værd at få en professionel til at stå for vinduespolering på din arbejdsplads i Glostrupeller omegn.

Tilfredse medarbejdere som leverer en stabil og omhyggelig service og bliver belønnet med en ordentlig løn. Det er vores erfaring – gennem tidligere arbejdsgivere i rengøringsbranchen – at medarbejdere som er presset på tid eller har en lav løn ikke præsterer optimalt. Firmaet første kunde kom til i januar 2007. Der skulle leveres 1,5 timers ugentlig rengøring i Glostrup og glæden om den første kunde ville ingen ende tage. Efterhånden kom der flere kunder til og endeligt kunne det lille familiefirma slippe tjansen som ‘underleverandør’ hos andre rengøringsselskaber helt. Der blev satset på en stabil og omhyggelig service og selvom omsætningen skulle stige, var det ikke et mål i sig selv at blive “de største”. Denne strategi gav pote. I dag servicerer familievirksomheden omkring 150 erhvervskunder og 50 privatkunder med fast rengøring. Desuden bliver der leveret en del hovedrengøringer i hele Glostrup.title=”Rengøring i Glostrup”

Er vi de Billigste indenfor vinduespolering?
Du kan sikkert finde nogen der billigere derude på markedet indenfor vinduespolering i Glostrup, men vi har erfaret, at prisen ikke er det altafgørende – det er resultatet!

På den måde kan i have fokus på det I er dygtige til og samtidig skabe gode rammer for jeres medarbejdere med en pålidelig samarbejdspartner. Vi mener derfor stadig, at vi er førende inden for vinduespudsning og vinduespolering i Glostrup, hvis du søger efter en billig vinduespudser i Glostrupog omegn. Søger du en virksomhed, der kan varetage din ejendoms vinduespudsning og vinduespolering i Glostrup, står vi hos os klar til at yde vores professionelle hjælp – kontakt os i dag, for et uforpligtende tilbud og en samtale om dine behov. Du kan kontakte os via kontaktformularen, du finder til højre eller ringe til os på 32 87 32 72, så kan vi lave en aftale, hvor vi kan se din ejendom. Alt afhængig af opgavens omfang, vil vi skulle bruge mellem 20 og 60 minutter til at gennemgå ejendommen, så vi kan få klargjort, hvad netop denne opgave kræver af os. Efterfølgende vil vi høre dig, hvor ofte du ønsker vinduespolering og vinduespudsning af din ejendom, og så er det blot at sørge for at vindueskarme er ryddet, så vi kan komme i gang.

Når du bestiller vinduespudsning eller vinduespolering hos os, er der flere ting, der altid er en del af prisen. Alle materialer vi benytter til at udføre vores arbejde er en del af prisen. Ligeledes inkluderer priserne også ansvars- og personaleforsikring samt forsikring af jeres udstyr. Da det ikke er alle typer af vinduespudsning og vinduespolering, der kræver lift, er dette ikke en del af de faste priser. Hvis der er behov for lift til en bestemt opgave, aftaler vi i samarbejde med kunden en særskilt pris, da det kan variere meget fra opgave til opgave i hvilket omfang, det er nødvendigt at bruge en lift. Det er vigtigt for os, at al det arbejde, vi udfører er af højeste kvalitet. De resultater vi kan levere repræsenterer vores virksomhed og det vi kan – og derfor er det altid i orden. I et samarbejde med os, kan vi garantere flotte resultater uanset opgavens omfang. Vores medarbejdere er alle veluddannet og engageret i at give alle vores kunder professionelle og flotte vinduespudsninger og vinduespoleringer med samme høje kvalitet hver gang.

Erhvervsrengøring, samt insitutionsrengøring er også et at vores specialer, hvor vi har rigtig mange tilfredse ugentlige kunder. “Mit navn er Lene, jeg er formand i en en forening i Glostrup. Jeg vil give mine bedste anbefalinger til os. De passer vores trapper til u.g kommer til tiden, og det de bruger Økologiske rengørings midler er et stort plus for os.”

Ejendomsservice
Institutionsrengøring
Erhvervsrengøring
Privat rengøring
Ad hoc-opgaver
Vinduespudsning

Related Posts

Leave a comment