Design Basics: Always carry a notebook (Demo) – Moon Star Webdesign

Design Basics: Always carry a notebook (Demo)

Siden begyndelsen har vi tilbudt kvalitetsbevidst erhvervsrengøring til små og mellemstore virksomheder samt den offentlige sektor, der alle modtager rengøringsløsninger tilpasset præcis til dem. Ærlighed, effektivitet og kunden i fokus er nogle af de ord, der beskriver os bedst. Vi tager os god tid til at afdække vores kunders behov, så vi kan levere en service, der opfylder alle deres krav. Vores mål er at sikre høj medarbejdertilfredshed, både blandt vores egne ansatte og i vores kunders virksomheder. Et rent kontor skaber et godt arbejdsmiljø, og vi sørger for at i kan møde ind i jeres skinnende rene lokaler, hver morgen. Med erhvervsrengøring fra handypartner frigiver du tid til at dine medarbejdere kan koncentrere sig om deres egne kerneopgaver – rengøringen tager vi os af. Alle vores medarbejdere er uddannede indenfor rengøringsbranchen, og holder sig løbende ajour med de nyeste teknikker og tendenser inden for professionel rengøring.

Vi indretter os efter jeres behov
Erhvervsrengøring i Glostrup kan foregå på alle tider af døgnet på såvel kontorer som værksteder og produktionsfaciliteter. Vi er naturligvis fleksible i forhold til indhold og tilrettelæggelse, så jeres virksomhed får gjort rent på den måde og på de tidspunkter, der passer bedst ind i virksomhedens rytme. Vi garanterer, at arbejdet udføres effektivt i forhold til tid såvel som resultat. Vores medarbejdere er stabile og fuldt uddannede inden for erhvervsrengøring. Vi sætter en ære i at levere en service, som ingen kan sætte en finger på. Kvalitet og miljø er vores fokusområder, hvor vi ikke går på kompromis. Vores systemer sikrer, at vi konstant ser efter muligheder for forbedringer og besparelser, så vores kunder altid får det bedste produkt. Vi lærer hele tiden af vores erfaringer og holder os ajour med udviklingen inden for erhvervsrengøring. Hvis kundens behov ændrer sig, kan vi derfor hurtigt tilbyde en anden løsning, som passer bedre, uanset om rengøringsbehovet er vokset i omfang eller i art. Vi har fokus på miljøet, så vi vælger altid miljøvenlige alternativer, når det er muligt, og der findes selvfølgelig datablade på alle anvendte rengøringsmidler. Vi leverer miljøbevidst erhvervsrengøring af høj kvalitet til virksomheder i alle brancher.

Vi gør det vi er bedst til. Rengøring!
Vi er et rengøringsfirma, der tager sig af mindre og større rengøring opgaver i Glostrup. Vi har eksisteret siden 2002, og løser alle slags opgaver, såsom kontorer, ejendomsservice, institutioner samt alt indenfor den kommunale sektor. Vi tilbyder både almen rengøring, og skræddersyede opgaver.

Vores mangeårige erfaring indenfor teknisk ejendomsdrift – kombineret med vores medarbejderes høje kompetenceniveau, gør at vi kan tilbyde sublim service uanset om det drejer sig om en erhvervsejendom eller en beboelsesejendom. Ofte anvendes der unødig meget tid og der spildes mange ressourcer, fordi de mange forskellige driftsopgaver udføres af forskellige leverandører og partnere. Vi udfører selvfølgelig eftersyn/tilsyn af alle tekniske installationer, herunder:

• Varmeanlæg
• Sprinkleranlæg
• Alarm- og antenneanlæg
• Ventilationsanlæg
• Port- og samtaleanlæg
• Energi, el- og sanitære anlæg
• Håndtering af skadedyr og kloaksystemer

Vi leverer selvfølgelig altid dokumentation via IT – Micro Bizz systemet, således De har de ønskede oplysninger på sekundet – de er med os helt ud i første led. Vi udfører mindre reparationer og vedligeholdelsesopgaver på elektronisk udstyr som anvendes i alle former for lokaler og varmerum. Vi har kendskab til forskellige stik-, og kabeltyper og kan fejlsøge og foretage mindre reparationer på disse. Vi udfører selvfølgelig også mere traditionel ejendomsservice i forbindelse med pasning af Deres ejendom, herunder: viceværtservice, trappevask og glatførebekæmpelse, affaldshåndtering m.v. Har de behov for at bringe et højere hygiejnisk niveau helt ind på kontoret/skrivebordet, så kontakt da straks vore specialister for et uforpligtende møde.

I forhold til ovenstående værdier har vi valgt at arbejde med 3 udvalgte områder Arbejdsmiljø, Miljø og Samfundsansvar. I nedenstående finder I et overblik over hvordan vi dagligt arbejder med disse områder og dermed vores politik. Arbejdsmiljø – Her sigter vi efter at arbejder med vores interne processor.

  • Her tænker vi høj grad medarbejdertilfredshed ind. Vi sigter efter at benytte de nyeste og mest ergonomiske produkter på markedet.
  • Efteruddannelse af vores personale, så de løbende bliver trænet i gode arbejdsmetoder, da vi i høj grad er opmærksomme på den høje belastning vores medarbejder har i deres daglige arbejde.
  • Gode personaleordninger, som sikrer høj medarbejdertilfredshed.
  • Sikrer ordentlige forhold for vores medarbejdere lønmæssigt. Miljø – Her sigter vi efter som rengøringsvirksomhed og at påvirke miljøet mindst muligt.
  • Vi arbejd målrettet sammen med vore leverandører på at levere løsninger, som påvirker miljøet mindst muligt. Dette er både til gavn for miljøet samt vores medarbejdere.
  • At mindske forbruget af kemi, samt at opretholde at 95% af vores daglige produkter er Svanemærket.
  • At sikre vi som virksomhed er nytænkende og tør udfordrer branchens normer. Samfundsansvar – Vi tilstræber os i så høj grad som muligt at støtte op om aktiviteter udenfor virksomheden.
  • Vi støtter op om at hjælpe organisationer og foreninger som har brug for vores bidrag. Vi har i 2014 ydet bidrag til Kræftens Bekæmpelse, Folkekirkens Nødhjælp og et lokalt fodboldhold i Valby Dk Sjoller.
  • Vi sikrer at tage et socialt ansvar for at hjælpe borgere tilbage på arbejdsmarkedet.
  • At uddanne vores personale og dermed deres kompetencer så de løbende holder sig opdateret og attraktive for arbejdsmarkedet.

Hurtig service
Når de har brug for hjælp til en given opgave – er hurtig indsats altafgørende. Det sparer besvær og bekymringer, ligesom vores faste team gør det den daglige kommunikation ukompliceret og effektiv.
Det giver tryghed for beboere og lejere at der bliver taget hurtig og effektivt hånd om opgaverne.
Vores ultimative mål er, at de aldrig kontakter os forgæves, med en opgave / problemstilling, uanset omfang, størrelse og krav om hurtig tilstedeværelse.
Dokumentation
Vi dokumenterer altid vores arbejde, lige fra det korte telefonopkald til den komplicerede stor-skade, således der altid kan fremlægges nødvendig rapportering, herunder afslutningsrapporter og billeddokumentation.
Med hjælp fra Rengøringsservice Danmark’s ejendomsteam er De altid sikret en håndtering og en aftale som indeholder:
• Sikkerhed og tryghed i leverancen
• Konkurrencedygtige priser
• Overblik via nettet (web baseret dokumentation)
• Løbende statusmøder på samarbejdet
• Garanti for nødvendig og hurtig hjælp, hvis uheldet rammer
Kontrakt os for en sludder om Deres opgave indenfor ejendomsservice og vi vil tilbyde dem en uforpligtende tilbud på den løsning som er mest optimal.
Ring nu til vores ejendomsteam på:

Vores brede service-palette, udelukkende indeholdende ”in-house services” gør os til en af de mest pålidelige og troværdige servicepartnere indenfor det traditionelle serviceområde. Vores kompetente medarbejdere er vores råstof og vores kvalitet. Vi arbejder ud fra tesen om, at glade og tilfredse medarbejdere skaber den rigtige grobund for at udføre en kvalitetsoplevelse for vore kunder.
Denne grundopfattelse har vist sig at være rigtig! Vore kompetente medarbejdere servicerer hver dag vores kunder i hele Danmark med ydelser indenfor hele service-paletten. Med stor brug af vores elektroniske kvalitetssikringssystem som gør, at ydelsen og servicen altid leveres til aftalte tid og sted.

Gode grunde til at få hjælp med vinduespoleringen

En professionel vinduespolering kan være den bedste løsning i mange tilfælde. Det kan for eksempel være en god idé, hvis du har nogle store vinduespartier, som er svære at klare selv, og hvis dine vinduer sidder meget højt, kan det også være nødvendigt med professionel hjælp. Til vinduespolering af udfordrende vinduespartier benytter vi os af særlige rentvandsanslæg, som sikrer et flot og hygiejnisk resultat, da vandet forbliver rent under hele vinduespudsningen. Professionel hjælp til din vinduespolering kan også være en god måde at spare tid på, så du i stedet kan fokusere på dine egne opgaver. Vi vil kunne varetage din vinduespolering hurtigt og effektivt med flotte resultater, fordi vi har den rigtige erfaring og det rigtige udstyr. Derfor er omkostningerne for en vinduespolering små ift. den tid og det besvær, som du bliver sparet for.

En anden god grund til at prioritere en grundig, regelmæssig vinduespolering er, at rene vinduer giver et godt indtryk. Når man kommer som kunde, medarbejder eller besøgende fortæller det fysiske udtryk af en bygning meget om en arbejdsplads eller et hjem. Sne, blæst, regn og sol kan være med til at give dine vinduer et beskidt og slidt udtryk, så dit hjem eller din arbejdsplads ikke giver et godt indtryk. Ved at sikre rene, pæne vinduer får bygningen ikke kun et flot udtryk, men det er også tarere at sidde indenfor og kigge ud af rene vinduer. Det fysiske udtryk påvirker i høj grad indtrykket af arbejdspladsen som helhed, og det er derfor vigtigt at fremstå på den rigtige måde. Derfor er det investeringen værd at få en professionel til at stå for vinduespolering på din arbejdsplads i Glostrupeller omegn.

Tilfredse medarbejdere som leverer en stabil og omhyggelig service og bliver belønnet med en ordentlig løn. Det er vores erfaring – gennem tidligere arbejdsgivere i rengøringsbranchen – at medarbejdere som er presset på tid eller har en lav løn ikke præsterer optimalt. Firmaet første kunde kom til i januar 2007. Der skulle leveres 1,5 timers ugentlig rengøring i Glostrup og glæden om den første kunde ville ingen ende tage. Efterhånden kom der flere kunder til og endeligt kunne det lille familiefirma slippe tjansen som ‘underleverandør’ hos andre rengøringsselskaber helt. Der blev satset på en stabil og omhyggelig service og selvom omsætningen skulle stige, var det ikke et mål i sig selv at blive “de største”. Denne strategi gav pote. I dag servicerer familievirksomheden omkring 150 erhvervskunder og 50 privatkunder med fast rengøring. Desuden bliver der leveret en del hovedrengøringer i hele Glostrup.title=”Rengøring i Glostrup”

Er vi de Billigste indenfor vinduespolering?
Du kan sikkert finde nogen der billigere derude på markedet indenfor vinduespolering i Glostrup, men vi har erfaret, at prisen ikke er det altafgørende – det er resultatet!

På den måde kan i have fokus på det I er dygtige til og samtidig skabe gode rammer for jeres medarbejdere med en pålidelig samarbejdspartner. Vi mener derfor stadig, at vi er førende inden for vinduespudsning og vinduespolering i Glostrup, hvis du søger efter en billig vinduespudser i Glostrupog omegn. Søger du en virksomhed, der kan varetage din ejendoms vinduespudsning og vinduespolering i Glostrup, står vi hos os klar til at yde vores professionelle hjælp – kontakt os i dag, for et uforpligtende tilbud og en samtale om dine behov. Du kan kontakte os via kontaktformularen, du finder til højre eller ringe til os på 32 87 32 72, så kan vi lave en aftale, hvor vi kan se din ejendom. Alt afhængig af opgavens omfang, vil vi skulle bruge mellem 20 og 60 minutter til at gennemgå ejendommen, så vi kan få klargjort, hvad netop denne opgave kræver af os. Efterfølgende vil vi høre dig, hvor ofte du ønsker vinduespolering og vinduespudsning af din ejendom, og så er det blot at sørge for at vindueskarme er ryddet, så vi kan komme i gang.

Når du bestiller vinduespudsning eller vinduespolering hos os, er der flere ting, der altid er en del af prisen. Alle materialer vi benytter til at udføre vores arbejde er en del af prisen. Ligeledes inkluderer priserne også ansvars- og personaleforsikring samt forsikring af jeres udstyr. Da det ikke er alle typer af vinduespudsning og vinduespolering, der kræver lift, er dette ikke en del af de faste priser. Hvis der er behov for lift til en bestemt opgave, aftaler vi i samarbejde med kunden en særskilt pris, da det kan variere meget fra opgave til opgave i hvilket omfang, det er nødvendigt at bruge en lift. Det er vigtigt for os, at al det arbejde, vi udfører er af højeste kvalitet. De resultater vi kan levere repræsenterer vores virksomhed og det vi kan – og derfor er det altid i orden. I et samarbejde med os, kan vi garantere flotte resultater uanset opgavens omfang. Vores medarbejdere er alle veluddannet og engageret i at give alle vores kunder professionelle og flotte vinduespudsninger og vinduespoleringer med samme høje kvalitet hver gang.

Erhvervsrengøring, samt insitutionsrengøring er også et at vores specialer, hvor vi har rigtig mange tilfredse ugentlige kunder. “Mit navn er Lene, jeg er formand i en en forening i Glostrup. Jeg vil give mine bedste anbefalinger til os. De passer vores trapper til u.g kommer til tiden, og det de bruger Økologiske rengørings midler er et stort plus for os.”

Ejendomsservice
Institutionsrengøring
Erhvervsrengøring
Privat rengøring
Ad hoc-opgaver
Vinduespudsning

Vores kontordame sidder klar på mailen til at besvare evt. spørgsmål du måtte have angående din rengøring. Du er også altid velkommen. Så skal vi nok gøre vores bedste for at hjælpe dig. Du kan kontakte os via vores kontaktformular. Hvad vi laver, er let at forklare: Vi hjælper familier. Vi bringer folk sammen, så de kan hjælpe hinanden, og dem de holder mest af. Hos os finder familier hjælp, der opfylder netop deres behov. Vi er en hurtig voksende serviceplatform, der formidler serviceydelser i hjemmet indenfor flere kategorier: Børnepasning (eksempelvis babysittere eller dagplejere), ældrepleje, dyrepasning, lektiehjælp, handicaphjælp og rengøringshjælp. Detaljerede profiler hjælper vores medlemmer med at finde den ideelle hjælp til netop deres familie.

Leave a comment