Om MoonStar – Moon Star Webdesign
MoonStar Web
Vi gør nettet bedre
MoonStar er et webbureau med speciale i WordPress CMS. Firmaet blev stiftet i januar 2015, men vi har arbejdet med hjemmeside design og SEO i mere end 5 år. Vort formål er at producere unikke hjemmesider, der teknisk er helt i front så vore kunder får succes, online.

Hvorfor vælge MoonStar Webdesign?

Det er vigtigt for os, at have kvalitet i fokus
når vi udvikler og producere produkter og at lave produkter som vi er stolte af!

Vi laver ikke standardløsninger!

Vi lægger vægt på at udvikle vores kunder der udspringer af dine behov og mål,
og som kombineret med vores erfaring.

Vi tager ansvaret for opgaven og for at processen forløber planmæssigt.
Vi siger vores mening ærligt, også når den ikke er populær – det er du bedst tjent med.

Hastidhed
Hjemmeside
responsive
design
Brugervenlig
Professionel

Vi laver ikke standardløsninger, eller en standard hjemmeside, eller et salg. Vi gør en forskel. Vi formår at overraske dig og dine kunder.

Det siger Vores Kunder

”Moonstar Webdesign kan varmt anbefales. Han har hjulpet mig med at få lavet en ny hjemmeside til mit firma og søgeoptimere hjemmesiden. Resultatet har været meget tilfredsstillende. Han har været meget lydhør over for mine ønsker og har forholdt sig konstruktivt hertil. Processen har været dynamisk og han vender altid hurtigt tilbage på mine henvendelser. Prisen har været yderst rimelig. Nu har jeg fået en nutidig seriøs hjemmeside, som får ros fra alle brugere.”

Vilhelm Dickmeiss
Advokat Dickmeiss ApS
Vi fik for nogle år siden nydesignet vor hjemmeside, som har en mindre ekstern (“offentlig”) del, samt en større intern del, der ikke er tilgængelig via internettet.
MoonStar’s Kasim Kara var ankemand i dette projekt, der forløb over al forventning, såvel i forhold til udviklingstid, som i forhold til økonomi. 
Vi er derfor særdeles tilfredse både forløbet og prisen.
Henrik Bønnerup
Connect me AS