MoonStar Web

Marketing med Speciale i SEO & SoMe

MoonStar er et webbureau med speciale i WordPress CMS. Firmaet blev stiftet i januar 2015, men vi har arbejdet med hjemmeside design, SEO og SoMe i mere end 8 år. Vores formål er at producere unikke hjemmesider, webshop løsninger, social medier sider, video og billeder, Google optimeringer  der teknisk er helt i front så vore kunder får succes online.

Hvad er SEO og hvordan kan vi hjælpe dig?

SEO er en af de mange avancerede markedsføringskanaler, du er nødt til at forholde dig til, hvis du driver en virksomhed. SEO er relevant for dig, uanset om du ejer en webshop, en tandlægeklinik eller en restaurant. Hvis blot din virksomhed har online tilstedeværelse, så skal den også gerne være synlig, så du kan få noget trafik ind i biksen.

Hvis SEO labyrinten er for uoverskuelig for dig at sætte dig ind i, så skal du ikke miste modet. Du er langt fra den eneste, der har givet op, inden du overhovedet er begyndt, og det viser sig også oftest at være den rigtige beslutning. Ved at lade et erfarent SEO bureau som Moonstar tage opgaven for dig, kan du fokusere på dine egne kompetencer, som også er nødvendige for din virksomheds fremtidige drift.

Hvad er SoMe og hvordan kan vi hjælpe dig?

SoMe er en forkortelse for sociale medier, og det dækker over hjemmesider som f.eks. Facebook, Instagram og LinkedIn. For langt de fleste fylder sociale medier meget i hverdagen, og brugen af SoMe-strategier er derfor gået hen og blevet et værdifuldt værktøj for virksomheders kommunikation. Takket være SoMe er det blevet nemmere og mere effektivt at nå ud til potentielle forbrugere, men det kræver, at du bruger medierne rigtigt.

Hos Moonstar kan vi hjælpe dig med annoncering på både Facebook, Instagram og LinkedIn. Vi sikrer dig den bedste ROAS, Return on Ad Spend. Antallet af visninger er ikke et mål i sig selv – det handler om, at din virksomhed bliver vist til de rigtige. Jo oftere din annonce bliver vist til målgruppen, desto flere salg, eller anden form for konvertering, vil din virksomhed opnå.

De 4 SEO-discipliner

For at komme rigtigt i mål med enhver SEO-indsats, er der fire områder, der skal analyseres og optimeres. De fire arbejdsområder skaber tilsammen den søgemaskineoptimering, der skal til for kunne flytte din hjemmesides placering i søgemaskinerne.
Herunder gennemgår vi de fire områder for at give dig indblik i vores SEO-arbejde.

1. Indhold af høj kvalitet
Et indhold af høj kvalitet med tekster som er up-to-date og relevante for brugeren vil have stor betydning for samt indvirkning på placeringen af virksomhedens hjemmeside. Indholdet er alfa og omega ift. at engagere brugeren til videre handling.
2. Backlinks
Begrebet "Backlinks" betyder, at andre hjemmesider linker til virksomhedens hjemmeside. Dette er en af de vigtigste rangeringsfaktorer hos Google. Kvaliteten af backlinks er altafgørende for, at hjemmesiden fremstår troværdig for brugeren.
3. Teknisk performance
Sammen med et godt indhold og backlinks af høj kvalitet er det meget vigtigt også at have fokus på teknisk performance. Hastigheden på virksomhedens hjemmeside er med til at give brugeren en god oplevelse og sikre høje placeringer på Google.
4. Mobilvenlighed
En hjemmeside m. et responsivt design medvirker til, at brugeren får en brugervenlig oplevelse, når virksomhedens hjemmeside besøges fra en mobiltelefon. Siden 2019 rangerer Google en hjemmeside på baggrund af mobiludgaven som en væsentlig faktor.

Google elsker WordPress

Når en hjemmeside i WordPress er bygget rigtigt op, er det en god platform til at arbejde med søgemaskineoptimering på.

  • Google elsker at en hjemmeside har en logisk struktur. Det er nemt at lave
  • Google elsker tekstbaseret indhold. WordPress er en ideel platform til at indsætte tekst med.
  • Google elsker SEO. Det er udviklet mange moduler til søgemaskineoptimering, som gør det nemt at arbejde med SEO
  • Google bedømmer en hjemmeside ud fra om den er mobilvenlig. Hvis en skabelon er lavet rigtigt, så er hjemmesiden mobiloptimeret
  • Google elsker blogs – Oprindeligt er WordPress udviklet til bloggere. Det betyder, at strukturen er optimeret til at få indhold online
LOUISE ORMSTRUP
Atami Sushi Restaurant

Vi har haft glæden af et samarbejde med Kasim, i længere tid nu. Vi er yderst tilfreds – og Kasim står altid til rådighed hvis vi har spørgsmål eller rettelser.
Vi arbejder stadig med Kasim, og er ualmindeligt glade for ham, hans gode humør og super gode tilgang til alting.  Kun gode anbefalinger herfra!

KIRA MØLLER
Pigeliv kbh

Vi har været virkelig tilfreds med opsætningen af vores hjemmeside hos Moonstar webdesign! Først og fremmest er det flotteste side, som mange kommenterer på, men den er funktionelt præcist, hvad vi ønskede os. Der har været hurtig og top service på. Varm anbefaling herfra!

TEJS HARTMANN
CCautohus ApS

Helt klart anbefalings værdi.
God rådgivning til bedste priser er nogle af de få ord der kendetegner Moonstar. Bedre præsentation af os og vores produkter har resulteret i at vores salg er steget.
De lytter, de tænker, de skriver ned, så kommer de med en skæresygdet forslag. Service efter salg har været yderst stilfredstillinde. Alt henvendelse bliver svaret med et smil…
Opsætning af vores hjemmeside har været lige efter vores ønske. Ydre mere er vi blevet mere synlig på de sociale media. Alt dette takket være Moonstar

VILHELM DICKMEISS
Advokat Dickmeiss ApS

”Moonstar webdesign kan varmt anbefales. Han har hjulpet mig med at få lavet en ny hjemmeside til mit firma og søgeoptimere hjemmesiden. Resultatet har været meget tilfredsstillende. Han har været meget lydhør over for mine ønsker og har forholdt sig konstruktivt hertil. Processen har været dynamisk og han vender altid hurtigt tilbage på mine henvendelser. Prisen har været yderst rimelig. Nu har jeg fået en nutidig seriøs hjemmeside, som får ros fra alle brugere.”

XIAO HUI YAN
Oriental Barbecue House

”Moonstar har ikke kun hørt og forsået vores ønsker, han har også bidraget og udbygget dem til noget endnu bedre. Moonstar er altid konstruktivt og optimistisk. Hos Moonstar har jeg fået den bedste hjælp i hele processen, til en pris og med en aftale, der absolut er i orden. Jeg har fået en moderne og visuelt skrap hjemmeside og webshop. Hele vejen igennem har jeg fået en super god service. Jeg sætter pris på det samarbejde jeg har, og vil kun anbefale andre at vælge Moonstar Wesbdesing.”

Caglar Koycu
Café Marcellos

”En super god service.
Moonstar har været en god og konstruktiv samarbejdspartner helt fra start til slut i opbygningen af vores hjemmesider og arbejdet med vedligeholdser. Vi har været utrolig glade for Kasims indsats og Kasim er altid klar med gode råd og hjælp.”

Firat Kandemir
Security Agency ApS

”Kan klart anbefale Moonstar, der har lavet en hjemmeside fuldstændig efter vores ønske og kriterier. Men det gode arbejde sluttede ikke efterfølgende, for med det gode service havde vi altid mulighed for at komme i kontakt med ham hvis der skulle være nogle ændringer, som blev straks gjort og det er noget vi er rigtig glade for. Vi vil forsat samarbejde med Moonstar da vi har flere projekter i gang, det vil sige at der skal laves flere hjemmesider og det skal helt klart laves af Moonstar.”