Professionelt webdesign til nystartede eller etablerede firmaer uanset størrelse!

  • Rådgivning om domænenavn
  • Individuelt layout efter behov
  • Design af virksomhedens logo
  • Fremstilling af slogan & tekster
  • Samkøring m. sociale medier
  • Optimering til Google (SEO)
  • Branding i dine former
  • Vejledning i brug af CMS system
HJEMMESIDER MED BLIKFANG
En hjemmesides udseende er helt afgørende for at nå ud til kunderne. MoonStar tilbyder design af unikke hjemmesider, der helt sikkert får kundernes fulde opmærksomhed og købelyst.
“STATE OF THE ART” TEKNOLOGI
En hurtig og brugervenlig hjemmeside fastholder besøgende. MoonStar anvender den nyeste teknologi til lynhurtige hjemmesider, der også understøtte mobile enheder.
OPTIMERING TIL GOOGLE
En hjemmeside med en høj placering på Google giver mange besøgende og potentielle kunder. MoonStar sørger for optimering af virksomhedens hjemmeside, så kunderne finder den.
HJEMMESIDE TIL ALLE FORMATER
Over 50% af besøg på hjemmesider foretages fra smartphones. MoonStar har stor ekspertise i udviklingen af responsivt webdesign, så virksomhedens hjemmeside tilpasses til alle skærmstørrelser. Det har aldrig været nemmere at besøge en hjemmeside!
PROFESSIONELT WEBDESIGN TIL NYSTARTEDE ELLER ETABLEREDE VIRKSOMHEDER UANSET STØRRELSE!


Med en løsning fra MoonStar får virksomheden en helt unik og brugervenlig WordPress hjemmeside, der med få klik kan tilpasses og opdateres. Til WordPress findes der et stort antal plugins, der kan udbygge funktionaliteten af hjemmesiden. Står virksomheden og mangler fx en webshop, kalender eller booking-system, kan Moonstar være behjælpelig med at implementere dette. Skal virksomheden have et flot logo, et iørefaldende slogan eller nogle fængende tekster til hjemmesiden kan dette også tilbydes. MoonStar er eksperter i at designe hjemmesider til alle former for virksomheder. Med en løsning fra MoonStar får virksomheden en unik hjemmeside, som helt sikkert vil skille sig ud. Fleksibel vejledning og support – også uden for normal åbningstid – er en del af alle vores løsninger.


Tilfredshedsgaranti er en selvfølge hos MoonStar!

WORDPRESS CMS SYSTEM
WordPress er det mest udbredte blogsystem og CMS til hjemmesider i hele verden.

Det er også særdeles brugervenligt, hvilket betyder, at det er utroligt nemt at redigere tekst, billeder etc. samt foretage tilretninger. Desuden kan en WordPress hjemmeside tilgås overalt både fra computer og smartphones. Med en løsning fra MoonStar får virksomheden derfor en særdeles funktionel hjemmeside, som kan redigeres derhjemme eller på farten!

WooCommerce WEBSHOP
WooCommerce er verdens mest populære e-commerce plugin til WordPress.

Det er ligeledes meget brugervenligt, hvilket medfører, at det er ganske enkelt at tilføje digitale produkter, fysiske varer eller tjenesteydelser og  med salg for øje. Det kan integreres med mange forskellige betalingsløsninger; fx Nets, Bambora og PayPal. Med en webshop fra Moonstar får virksomheden således en meget avanceret og kundevenlig løsning!

SEO / ADWORDS Markedsføring
Optimering af hjemmeside og online markedsføring kan forøge salget.

Det er ekstremt vigtigt, at kunderne kan finde virksomhedens hjemmeside og webshop. Optimering af hjemmesiden (SEO) og online annoncering påvirker placeringen af virksomhedens hjemmeside på Google. Med MoonStar som sparringspartner bliver virksomhedens hjemmeside trimmet, så den kommer til at ligge helt i top!

Det siger Vores Kunder

4.7
Baseret på 35 kommentar
trustpilot

Skal du have en ny hjemmeside ? så kan jeg VIRKELIG anbefale Kasim fra Moonstar Webdesign. han er super dygtig, engageret og kompetent. han har lavet et fantastisk stykke arbejde til mig som jeg er Så glad for. Så TAK Kasim. Hurtigt fandt han ud af hvad det var for et udtryk jeg ønskede på min hjemmeside. oven i det er han et rigtigt rart og imødekommende menneske. Mine bedste anbefalinger. Krop og Sind V/ Hanne Maria Tarp

Krop & Sind

28. marts 2021
trustpilot

Fantastik kontakt til kunderne, og hvis man har et problem er han altid klar på at løse dem hurtigst muligt! Moonstar står altid klar til en samtale eller til andre ideer, og ingen opgave er for lille eller for stor til dem!

Benjamin

29. marts 2021
trustpilot

Super professional virksomhed. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med MOONSTAR, hvor hele processen var i det skønnes iorden. De 5 stjerner er absolut fortjent.

trustpilot

Moonstar er nogle af de mest kompetente samarbejdspartnere omkring websites og webdesign. Det har været en fornøjelse!

trustpilot

Moonstar er meget professionelle og gør arbejdet over forventning. Kasim får ting til at ske, og imødekommer virkelig klienternes behov. Du kan med ro i sind, lade Kasim lave dit webdesign for han fanger dine ønsker, udtryk og den rette stemning som passer til din virksomhed. Det ser virkelig godt ud det materiale han leverer! Og så er Kasim bare utrolig venlig, tålmodig, respektfuld og ikke mindst hjælpsom. Store anbefalinger. - Mie Jørgensen

trustpilot

Super god og professionel! Moonstar Webdesign hjalp mig meget igennem opstarten af min hjemmeside. Den blev færdig hurtig og lige som jeg ønskede. Min hjemmeside: Mercosmetics.dk

Mér Cosmetics

2. juli 2021
trustpilot

Dygtig, dedikeret og ekstremt hjælpsom person bag. Jeg har flere gange benyttet mig af Moonstar og fået en fantastisk support. Kan varmt anbefales!

trustpilot

Jeg har været rigtig glad for at arbejde med Moonstar. Altid super service!

Abdulrahman Turkmani

7. december 2021
trustpilot

Er Meget fleksibel, og super dygtig til Seo. Hvis der er et problem med din hjemmeside bliver det hurtigt ordnet med Moonstar

Sahin Aydemir

7. december 2021
trustpilot

Søde mennesker og rigtig god service!

Karina Jakobsen

7. december 2021
trustpilot

Kasim er utrolig fleksibel og imødekommende. Samtidig er han en god sparingspartner, hvor vi er kommet frem til mange innovative ideer sammen. Kan klart anbefales.

Bazar Kalender

7. december 2021
trustpilot

Dygtig og meget professionel. Vi har fuld tiltro og tillid til at tingene bliver gjort ordenligt. 🙂

Julie Nielsen

7. december 2021
trustpilot

Dygtig og altid hjælpsom når man har brug for noget akut.

Cemil Akbulut

7. december 2021
trustpilot

Yderst professionelt arbejde, imødekommenhed samt service på et meget tilfredsstillende niveau. Kan varmt anbefales.

Musa Kekec

7. december 2021
trustpilot

Vi er rigtig glade for at bruge Moonstar. De arbejder hurtigt og effektivt! Vi har ofte dialog online, hvilket giver mulighed for at diskutere forventninger og behov. De hjælper hurtigt, hvis vi har problemer. Fem stjerner herfra!

Aktion Børnehjælp

7. december 2021
trustpilot

Veninde af din kollega Karina. Du gør et skide godt stykke arbejde!

Lea Krøis

7. december 2021
trustpilot

Jeg kan varmt anbefale at arbejde sammen med Kasim og hans medarbejdere. De er super professionelle og dygtige samt vældig søde. Man føler man er i gode hænder og at de kun ønsker dig det bedste.

Jannie

12. december 2021
trustpilot

Fantastik sammenarbejde partner

Dermanpack

20. december 2021
trustpilot

Jeg kan varmt anbefale Kasim fra Moonstar Webdesign. Han er dygtig, professionel og yder sit bedste for sine kunder. Han udføre altid opgaverne udefra kundernes ønsker. Hvis man har et problem er han altid klar til at løse dem.

Afaf M

30. december 2021

Vores Partner

Cases