Høje standarder og mere end 8 års erfaring

Kreativ & Professionel

MoonStar er et webbureau med speciale i design, udvikling og drift af unikke digitale løsninger.

  • Professionel Marketing
  • Seo (SØGEOPTIMERING)
  • Bedre placeringer på Google
  • AdWords rådgivning
Kreativ professionel brugervenlig
Din hjemmeside er et værktøj som du bruger til at sælge dig selv og dit produkt 24 timer i døgnet. Vi tilbyder dig den bedste måde at udtrykke dig selv og dit arbejde på nettet og interaktive medier.
Nyt Firma ansigt med unik design
Vi leverer brugervenlige, responsive og moderne hjemmesider primært designet til WordPress CMS. Vi analyserer dine behov og designer en unik hjemmeside, derefter optimerer vi den til søgemaskiner.
Dynamics Team & Digitale løsninger
Vil du gerne have, at din hjemmeside kommer først frem, når folk søger efter det, du tilbyder på din hjemmeside? Så sætter vi selvfølgelig et SEO system på din hjemmeside.
Er din hjemmeside mobilvenlig?
Over 50% af dine besøg sker fra smartphones.
Lad os hjælpe med at teste din hjemmeside og give et bud på forbedringer..

Vi laver ikke standardløsninger, eller en standard hjemmeside, eller et salg. Vi gør en forskel. Vi formår at overraske dig og dine kunder.

“Moonstar Webdesign er en design- og it-virksomhed, som tilbyder produktion inden for forretningsområderne webudvikling og grafisk design. Produkterne indeholder rådgivning, planlægning, implementering og hjælp til drift ved både storre projekter og mindre opgaver


Tilfredshedsgaranti på webdesign

WordPress CMS
WordPress er det mest anerkendte Open Source CMS i hele verden.

Du får et system med et brugervenligt kontrolpanel og brugerflade, som du kan tilgå overalt – uden at skulle foretage en installation. Det er en yderst professionel hjemmeside løsning.

Responsivt Design
Hvad er en responsive hjemmeside?

Det er en hjemmeside, som helt automatisk tilpasser sig alle skærmstørrelser, og dermed sikrer dine brugere en optimal visning, uanset om de besøger hjemmesiden fra en PC, tablet eller mobil. Moonstar opbygger hjemmesiden i et CMS (WordPress), som automatisk tilpasses alle skærmstørrelser.

Marketing SEO
Få en bedre placering i søgemaskinerne

Moonstar hjælper med alt fra afsendelse af nyhedsbreve, Social medier marketing, linkbuilding, SEO optimering, SEM (Adwords, Facebook, LinkedIn + anden betalt annoncering)

Det siger Vores Kunder

Benjamin Fabricius Porsgaard
Benjamin Fabricius Porsgaard
29/03/2021
Fantastik kontakt til kunderne, og hvis man har et problem er han altid klar på at løse dem hurtigst muligt! Moonstar stå altid klar til en samtale eller til andre ideer, og ingen opgave er for lille eller for stor til dem!
Krop & Sind
Krop & Sind
28/03/2021
Skal du have en ny hjemmeside ? så kan jeg VIRKELIG anbefale Kasim fra Moonstar Webdesign. han er super dygtig, engageret og kompetent. han har lavet et fantastisk stykke arbejde til mig som jeg er Så glad for. Så TAK Kasim. Hurtigt fandt han ud af hvad det var for et udtryk jeg ønskede på min hjemmeside. oven i det er han et rigtigt rart og imødekommende menneske. Mine bedste anbefalinger. Krop og Sind V/ Hanne Maria Tarp
Martin W
Martin W
27/03/2021
Mikkel Nielsen
Mikkel Nielsen
26/03/2021
Som en person som har arbejdet for Moonstar Webdesign med video og foto, kan jeg med sikkerhed sige at Moonstar Webdesign er stedet for dig som gerne vil have en verdensklasse service og et produkt som aldrig skuffer! Et MEGET hårdtarbejdende team ligger bag med alle værdier i orden!
Anja
Anja
21/02/2020
Moonstar Webdesign er en fornøjelse at samarbejde med. Vi oplever altid professionel og hurtig hjælp. Og de kommer på eget initiativ med input til optimering og nyt udover det aftalte. Vi kan varmt anbefale Moonstar Webdesign.
Dursun Polat
Dursun Polat
19/02/2020
Kan kun på det varmeste give mine bedste anbefalinger til Moonstar Webdesign. De er yderst professionelle omkring forslag til layout etc. og samtidig til en favorabel pris
Niclas Turan Kandemir
Niclas Turan Kandemir
19/02/2020
Det er altid en store fornøjelse at samarbejde med Moonstar Webdesign. De har altid fokus på rette løsninger til dækning af vores behov og ikke mindst er de god til at sætte ord og handlinger bag de tanker vi har gjort os i udformning af vores webside og IT relaterede løsninger. Jeg kan uden forbehold klart anbefale Moonstar Webdesign, hvor kvalitet altid er i højsæde.
Lasse Jørgensen
Lasse Jørgensen
13/02/2020
Moonstar Webdesign er en fremragende samarbejdspartner, som forstår kundens ønsker og dækker alle kundens behov. Moonstar Webdesign arbejder hurtigt, effektivt og til en fornuftig pris. Firmaet kan helt klart anbefales.
Xiao Yan Yan
Xiao Yan Yan
13/02/2020
Moonstar har ikke kun hørt og forsået vores ønsker, han har også bidraget og udbygget dem til noget endnu bedre. Moonstar er altid konstruktivt og optimistisk. Hos Moonstar har jeg fået den bedste hjælp i hele processen, til en pris og med en aftale, der absolut er i orden. Jeg har fået en moderne og visuelt skrap hjemmeside og webshop. Hele vejen igennem har jeg fået en super god service. Jeg sætter pris på det samarbejde jeg har, og vil kun anbefale andre at vælge Moonstar Wesbdesing.
Mirsad Halilovic
Mirsad Halilovic
13/02/2020
Framragende arbejde. Kan helt klart anbefales.

Vores Partner

Cases