Kontakt Os

Radgivning – vejledning

Uanset hvor komplekst et projekt ser ud til at være, så forsøger Moonstar altid at skabe simple og inspirerende serviceoplevelser for brugeren. Moonstar tager her højde for alle de elementer der gør et website til en succes – lige fra design til organisering.

Buchwaldsgade 50, 5000 Odense C

Telefon: +45 52 52 90 40
Email: info@moonstar.dk

CVR: 36332689

Kontakt os

  Vi laver ikke standardløsninger, eller en standard hjemmeside, eller et salg. Vi gør en forskel. Vi formår at overraske dig og dine kunder.

  Det siger Vores Kunder

  4.7
  Baseret på 35 kommentar
  trustpilot

  Skal du have en ny hjemmeside ? så kan jeg VIRKELIG anbefale Kasim fra Moonstar Webdesign. han er super dygtig, engageret og kompetent. han har lavet et fantastisk stykke arbejde til mig som jeg er Så glad for. Så TAK Kasim. Hurtigt fandt han ud af hvad det var for et udtryk jeg ønskede på min hjemmeside. oven i det er han et rigtigt rart og imødekommende menneske. Mine bedste anbefalinger. Krop og Sind V/ Hanne Maria Tarp

  Krop & Sind

  28. marts 2021
  trustpilot

  Fantastik kontakt til kunderne, og hvis man har et problem er han altid klar på at løse dem hurtigst muligt! Moonstar står altid klar til en samtale eller til andre ideer, og ingen opgave er for lille eller for stor til dem!

  Benjamin

  29. marts 2021
  trustpilot

  Super professional virksomhed. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med MOONSTAR, hvor hele processen var i det skønnes iorden. De 5 stjerner er absolut fortjent.

  trustpilot

  Moonstar er nogle af de mest kompetente samarbejdspartnere omkring websites og webdesign. Det har været en fornøjelse!

  trustpilot

  Moonstar er meget professionelle og gør arbejdet over forventning. Kasim får ting til at ske, og imødekommer virkelig klienternes behov. Du kan med ro i sind, lade Kasim lave dit webdesign for han fanger dine ønsker, udtryk og den rette stemning som passer til din virksomhed. Det ser virkelig godt ud det materiale han leverer! Og så er Kasim bare utrolig venlig, tålmodig, respektfuld og ikke mindst hjælpsom. Store anbefalinger. - Mie Jørgensen

  trustpilot

  Super god og professionel! Moonstar Webdesign hjalp mig meget igennem opstarten af min hjemmeside. Den blev færdig hurtig og lige som jeg ønskede. Min hjemmeside: Mercosmetics.dk

  Mér Cosmetics

  2. juli 2021
  trustpilot

  Dygtig, dedikeret og ekstremt hjælpsom person bag. Jeg har flere gange benyttet mig af Moonstar og fået en fantastisk support. Kan varmt anbefales!

  trustpilot

  Jeg har været rigtig glad for at arbejde med Moonstar. Altid super service!

  Abdulrahman Turkmani

  7. december 2021
  trustpilot

  Er Meget fleksibel, og super dygtig til Seo. Hvis der er et problem med din hjemmeside bliver det hurtigt ordnet med Moonstar

  Sahin Aydemir

  7. december 2021
  trustpilot

  Søde mennesker og rigtig god service!

  Karina Jakobsen

  7. december 2021
  trustpilot

  Kasim er utrolig fleksibel og imødekommende. Samtidig er han en god sparingspartner, hvor vi er kommet frem til mange innovative ideer sammen. Kan klart anbefales.

  Bazar Kalender

  7. december 2021
  trustpilot

  Dygtig og meget professionel. Vi har fuld tiltro og tillid til at tingene bliver gjort ordenligt. 🙂

  Julie Nielsen

  7. december 2021
  trustpilot

  Dygtig og altid hjælpsom når man har brug for noget akut.

  Cemil Akbulut

  7. december 2021
  trustpilot

  Yderst professionelt arbejde, imødekommenhed samt service på et meget tilfredsstillende niveau. Kan varmt anbefales.

  Musa Kekec

  7. december 2021
  trustpilot

  Vi er rigtig glade for at bruge Moonstar. De arbejder hurtigt og effektivt! Vi har ofte dialog online, hvilket giver mulighed for at diskutere forventninger og behov. De hjælper hurtigt, hvis vi har problemer. Fem stjerner herfra!

  Aktion Børnehjælp

  7. december 2021
  trustpilot

  Veninde af din kollega Karina. Du gør et skide godt stykke arbejde!

  Lea Krøis

  7. december 2021
  trustpilot

  Jeg kan varmt anbefale at arbejde sammen med Kasim og hans medarbejdere. De er super professionelle og dygtige samt vældig søde. Man føler man er i gode hænder og at de kun ønsker dig det bedste.

  Jannie

  12. december 2021
  trustpilot

  Fantastik sammenarbejde partner

  Dermanpack

  20. december 2021
  trustpilot

  Jeg kan varmt anbefale Kasim fra Moonstar Webdesign. Han er dygtig, professionel og yder sit bedste for sine kunder. Han udføre altid opgaverne udefra kundernes ønsker. Hvis man har et problem er han altid klar til at løse dem.

  Afaf M

  30. december 2021