Tegnebraet-3-1 (1)

SEO

Vi tilbyder SEO løsning til vores kunder.

Mere end 4 ud 5 laver en Google-søgning før køb, derfor er det vigtigt at man sikrer god søgeoptimering, som kan give dig en topplacering, så potentielle kunder lægger mærke til dig.

De 4 vigtigste

Rangeringsfaktorer

Indhold af høj kvalitet

Et indhold af høj kvalitet med tekster som er up-to-date og relevante for brugeren, vil have stor betydning og indvirkning på placeringen af virksomhedens hjemmeside. Indholdet er alfa og omega ift. at engagere brugeren til videre handling

Teknisk performance

Sammen med et godt indhold og backlinks af høj kvalitet, er det meget vigtigt også at have fokus på den tekniske performance. Hastigheden på virksomhedens hjemmeside er med til at give brugeren en god oplevelse og sikre en høj placering på Google.

Backlinks

Begrebet “Backlinks” betyder, at andre hjemmesider linker til virksomhedens hjemmeside. Dette er en af de vigtigste rangeringsfaktorer hos Google. Kvaliteten af backlinks er altafgørende for, at hjemmesiden fremstår troværdig for brugeren.

Mobilvenlighed

En hjemmeside med et responsivt design medvirker til, at brugeren får en brugervenlig oplevelse, når virksomhedens hjemmeside besøges fra en mobiltelefon. Siden 2019 rangerer Google en hjemmeside på baggrund af mobil udgaven som en væsentlig faktor.

Skal vi hjælpe dig,

med din SEO

Det er ekstremt vigtigt, at kunderne kan finde virksomhedens hjemmeside og webshop. Optimering af hjemmesiden (SEO) og online annoncering via Google Ads påvirker placeringen af virksomhedens hjemmeside på Google. Med os som sparringspartner bliver jeres hjemmeside trimmet, så den kommer til at ligge helt i top!

 • Opnå en god placering på Google
 • Tekstoptimering
 • Sporing og analyse
 • 6 måneders garanti
 • Google annoncering, Ads
 • Øget trafik på din hjemmeside

Google elsker WordPress

Når en hjemmeside i WordPress er bygget rigtigt op, er det en god platform til at arbejde med søgemaskineoptimering.
 • Google elsker at en hjemmeside har en logisk struktur.
 • Google elsker tekstbaseret indhold, WordPress er en ideel platform til at indsætte tekst med.
 • Google elsker SEO. Det er udviklet mange moduler til søgemaskineoptimering, som gør det nemt at arbejde med SEO
 • Google bedømmer en hjemmeside ud fra om den er mobilvenlig. Hvis en skabelon er lavet rigtigt, så er hjemmesiden mobiloptimeret
 • Google elsker blogs – Oprindeligt er WordPress udviklet til bloggere. Det betyder, at strukturen er optimeret til at få indhold online

Processen

Det vigtigt for os, at det nemt for dig at få en professionelt webshop. Derfor har vi gjort processen simpel, på den måde ved du altid, hvad næste trin er.

Keywords analyse

Både før og efter vores dialog, laver vi en grundlæggende keywords analyse.

Seo strategi

Optimering

Rapportering

Vi udføre månedlig evaluering af SEO, og vi står altid til rådighed for en uddybende dialog.

SEO

Velegnet til virksomheder der ønsker at gøre sig synlig på nettet, så kunderne bedre kan finde dig.

Fra 499 kr. månedligt

Ekskl. moms