MoonStar Webdesign

Marketing med Speciale i Googleoptimering

SEO står for “Search Engine Optimization”, som hjælper med at få dit hjemmeside til, at være mere synligt i søgemaskinerne.

Efter mange års erfaring og analytisk værktøjsmidler kan Moonstar Webbureau hjælpe dit hjemmeside ligge blandt Googles favoritter, når potentielle kunder søger efter jeres kerneydelser.

Hvad er SEO og hvordan kan vi hjælpe dig?

SEO er en af de mange avancerede markedsføringskanaler, du er nødt til at forholde dig til, hvis du driver en virksomhed. SEO er relevant for dig, uanset om du ejer en webshop, en tandlægeklinik eller en restaurant. Hvis blot din virksomhed har online tilstedeværelse, så skal den også gerne være synlig, så du kan få noget trafik ind i biksen.

Hvis SEO labyrinten er for uoverskuelig for dig at sætte dig ind i, så skal du ikke miste modet. Du er langt fra den eneste, der har givet op, inden du overhovedet er begyndt, og det viser sig også oftest at være den rigtige beslutning. Ved at lade et erfarent SEO bureau som Moonstar tage opgaven for dig, kan du fokusere på dine egne kompetencer, som også er nødvendige for din virksomheds fremtidige drift.

De 4 SEO-discipliner

For at komme rigtigt i mål med enhver SEO-indsats, er der fire områder, der skal analyseres og optimeres. De fire arbejdsområder skaber tilsammen den søgemaskineoptimering, der skal til for kunne flytte din hjemmesides placering i søgemaskinerne.
Herunder gennemgår vi de fire områder for at give dig indblik i vores SEO-arbejde.

Søgeordsanalyse
Den gode søgeordsanalyse giver dig et overblik over de relevante søgninger på Google, der er trafik, kliks og konverteringer i. Søgeordsanalysen er selve fundamentet, når du som seo-tekstforfatter skal skrive knivskarpe, trafiktiltrækkende seo-tekster.
Teknisk Optimering
Teknisk optimering handler om at gøre dit website nemt at forstå for Google og andre søgemaskiner. Vores tekniske SEO analyse går ind og identificerer de områder, som gør livet svært for Google i forhold til dit website. Vores analyse kan derefter bruges til at forbedre dit website, så du opnår din retmæssig placering i søgemaskinerne.
Indholdsoptimering
Med det rette indhold får dine besøgende en god oplevelse, når de lander på dit website. Vi sørger for, at dit website præsenterer og placerer sig bedst muligt med en knivskarp tekst.
Linkbuilding
Linkbuilding er en SEO-taktik, som handler om at få eksterne og interne links til at pege på dit website.

HVAD KOSTER SEO?

Moonstar har en klar proces til at guide dig trygt igennem dit websides vækstrejse.

Lyder det interessant?
Så tager vi gerne en uforpligtende snak med dig og/eller et møde, hvor vi kan kigge hinanden i øjnene og trykke hinanden i hånden, så vi kan finde ud af om vi er det rigtige match for hinanden.
SEO
Startpakke
499 ,-
pr. måned
Op til 5 sider
Hjemmeside undersøgelse
Nøgleordsanalyse
SEO indhold til hjemmeside
Intern linkbuilding
Billedeanalyse
Optimere hjemmeside
Blogger opslag til hjemmeside
Ekstern blogger opslag
Ekstern linkbuilding
Hjemmeside hastighedsoptimering
SEO
Professionel pakke
999 ,-
pr. måned
Op til 10 sider
Hjemmeside undersøgelse
Nøgleordsanalyse
SEO indhold til hjemmeside
Intern linkbuilding
Billedeanalyse
Optimere hjemmeside
Blogger opslag til hjemmeside
Ekstern blogger opslag
Ekstern linkbuilding
Hjemmeside hastighedsoptimering
SEO
Custom pakke
Kontakt os
Webshop SEO løsninger
Ubegrænset antal side løsninger
Andre CMS system løsninger
Global nøgleord løsninger

Google elsker WordPress

Når en hjemmeside i WordPress er bygget rigtigt op, er det en god platform til at arbejde med søgemaskineoptimering på.

  • Google elsker at en hjemmeside har en logisk struktur. Det er nemt at lave
  • Google elsker tekstbaseret indhold. WordPress er en ideel platform til at indsætte tekst med.
  • Google elsker SEO. Det er udviklet mange moduler til søgemaskineoptimering, som gør det nemt at arbejde med SEO
  • Google bedømmer en hjemmeside ud fra om den er mobilvenlig. Hvis en skabelon er lavet rigtigt, så er hjemmesiden mobiloptimeret
  • Google elsker blogs – Oprindeligt er WordPress udviklet til bloggere. Det betyder, at strukturen er optimeret til at få indhold online

Tidligere cases | SEO