START DIN DIGITALE REJSE HER

Vil du være med på de nyeste designtrends, inden for online og offline markedsføring? Moonstar Web er dit 360 graders online marketingsbureau, der tilbyder en komplet løsning til alle dine online marketingbehov. Vi er specialiseret i alt inden for marketing og kan håndtere alt fra Hjemmeside, Webshop, Google SEO, Google Ads, SoMe annoncering til fysisk tryk.

Digital aftryk

En hjemmesides udseende er helt afgørende for at nå ud til kunderne. Vi tilbyder design af unikke hjemmesider,
der helt sikkert får kundernes opmærksomhed

Kunderne i fokus

Vi designer brugervenlige webshops, så vi møder dine kunder i øjenhøjde. Med en professionel webshop står du stærkere i kampen om kunderne

Optimering til google

En hjemmeside med en høj placering på Google tiltrækker mange besøgende og kunder. Vi arbejder altid på at optimere din virksomheds hjemmeside, så kunderne kan finde den.

Det får i

Når i starter et samarbejde med os

Vi har stor erfaring med professionelt design af virksomheders hjemmesider lige fra enkle til avancerede hjemmesider; fx med webshop. Uanset størrelsen af hjemmeside har vi et meget tæt samarbejde med vores kunder gennem hele processen omkring at udvikle hjemmesiden. 

Der benyttes WordPress, som er et meget brugervenligt og CMS. Dette giver mulighed for at udbygge hjemmesiden med utallige plugins samt funktioner; bl.a. WooCommerce webshop. Med en hjemmeside fra os får virksomheden derfor en helt personlig og unik løsning med løbende vejledning og support.

  • Individuelt layout efter behov
  • Fremstilling af slogan & tekster
  • Integration med Sociale Medier
  • Optimering til Google (SEO og Ads)
  • Hjælp til online markedsføring
  • Vejledning i brug af CMS system