Ikke-kategoriseret

Sætter en ære i at levere top kvalitet

[beregn]

Det skal være enkelt og lige til at komme i gang hos rengøringsfirmaet og det er det også. Er der noget du er i tvivl om, så er du altid velkommen til at kontakte os og blive guidet til netop din løsning. På email er vores gennemsnitlige svartid er nede på ca. 30 min. Vi har et højt serviceniveau og sætter en ære i at levere top kvalitet – hver gang. Vi har mange som ringer til os hver dag, så det er aller mest fordelagtigt at sende os en mail. Vi gør vores bedste for at besvare dig hurtigst muligt.

Til alle vores kunder har vi knyttet en kontaktperson, som vil være til jeres rådighed og løse evt. udfordringer eller ændringer. Udover det sidder vores søde kontordame celin til rådighed på kontoret. Tøv ikke med at hiv fat i os ved selv det mindste, så er vi hurtige til at reagere. Du kan stole trygt på at dette rengøringsfirma har styr på opgaven. Vi har selvfølgelig 100% tilfredshedsgaranti, og det betyder at vi altid vil komme og rette op på evt. fejl og mangler ved en opgave.

Har du brug for erhvervsrengøring , tilbyder vi alt fra let daglig rengøring på små kontorer til omfattende rengøring i industrien. Alt vores arbejde udføres af vores erfarne medarbejdere, som alle er uddannet inden for deres felt. Vi har mange års erfaring med erhvervsrengøring og ved lige, hvad vi skal gøre, for at få dine lokaler til at fremstå pæne og indbydende for både kunder og ansatte.

Som tilkøb til vores erhvervsrengøring tilbyder vi bl.a. planteservice, vinduespolering, måtteservice, opfyldning af driftsartikler samt udbringning af frugt og kildevand – kort sagt alt hvad der skal til for at opretholde et pænt og velfungerende kontor.

Skriv et svar