Ikke-kategoriseret

Så burde du stoppe op her

Sushi i hjertet af Odense
Leder du efter en sushi restaurant i høj kvalitet og med overkommelige priser? Så burde du stoppe op her og læse med. Oriental er en sushi restaurant placeret i hjertet af Odense, med medarbejder der alle har erfaring fra sushi-verdenen. De står altid klar til at gør dig glad og mæt.
​Vores vigtigste mission er at lave rigtig god sushi til vores kunder. Derfor kan du forvente, at vi gør vores ypperste for at tilfredsstille dig med gode råvarer og lækre smagssammensætninger. Vi serverer både sushi til private og til større erhvervsselskaber.

Take Away
Oriental tilbyder lækker, frisk og prisvenlig take away sushi fra vores restaurant i hjertet af Odense.
Vi sætter stor pris på vores mange kunders loyalitet, opbakning og feedback, som hele tiden gør os til en bedre sushirestaurant.
Hele vores menu er tilgængelig som take away. Her finder du alle de klassiske sushi, sticks og asiatiske specialiteter og vores kokke udvikler samtidig nye sushi varianter, supper, specialiteter og smagsoplevelser.
Under fanen take away kan du se vores take away menu som vores egne kokke har sammensat for at give vores kunder en prisvenlig og lækker madoplevelse.

Skriv et svar