MoonStar Web
Vi gør nettet bedre
MoonStar er et webbureau med speciale i WordPress CMS. Firmaet blev stiftet i januar 2015, men vi har arbejdet med hjemmeside design og SEO i mere end 8 år. Vores formål er at producere unikke hjemmesider, webshop løsninger, social medier sider, video og billeder, Google optimeringer  der teknisk er helt i front så vore kunder får succes online.

Hvorfor vælge MoonStar Webdesign?

Det er vigtigt for os, at have kvalitet i fokus når vi udvikler og producere produkter og at lave produkter som vi er stolte af! Få hjælp til at udvikle dine ideer og opnå dine mål gennem skræddersyede højkvalitets WordPress løsninger.

Moonstar tager ansvaret for opgaven og for at processen forløber planmæssigt.
Vi siger vores mening, også når den ikke er populær – det er du bedst tjent med.

Kunden er i centrum

Vores kunder betyder alt for os, derfor ligger vi vægt på relationen mellem firma og klient. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder med de mindste problemer.

Vi er lige så afhængige af vores kunder som de er af os, dette betyder at sammenholdet betyder alt. Flere af vores kunder har været med fra start, og bruger stadig vores service.

Vores Ydelser

Moonstar er leveringsdygtige i alle facetter af et digitalt projekt uanset størrelse og branche, og vi er særligt dygtige til at skabe stor værdi for vores kunder. Giv dine besøgende en luksuriøs oplevelse med moderne og salgsfremmende webdesign.

Hjemmeside
Vi leverer brugervenlige, responsive og moderne hjemmesider primært designet til WordPress CMS. Vi analyserer dine behov og designer en unik hjemmeside.
Webshop
Din hjemmeside er et værktøj som du bruger til at sælge dig selv og dit produkt 24 timer i døgnet. Vi tilbyder dig den bedste måde at udtrykke på nettet og interaktive medier.
SEO Løsninger
Vil du gerne have at din hjemmeside kommer først frem på Google når folk søger efter relevante ting som du tilbyder på din hjemmeside?
Social Media
Vores mission er, at producere den bedste løsning til vores klient inden for sociale medier. Vi laver design til sociale medier samt indhold til siden.

…Vi laver ikke standardløsninger, eller en standard hjemmeside, eller et salg. Vi gør en forskel.

Vi har altid fokus på, at kunden får den bedste service. Skulle det alligevel ske, at en kunde har negativ feedback, så er det vigtigt for os, at vi tager det til efterretning, så vi kan handle på det og give en endnu bedre kundeservice næste gang. Vi lægger vægt på at udvikle vores kunder, der udspringer af dine behov og mål, som kombineret med vores erfaring.

Google elsker WordPress

Når en hjemmeside i WordPress er bygget rigtigt op, er det en god platform til at arbejde med søgemaskineoptimering på.

 • Google elsker at en hjemmeside har en logisk struktur. Det er nemt at lave
 • Google elsker tekstbaseret indhold. WordPress er en ideel platform til at indsætte tekst med.
 • Google elsker SEO. Det er udviklet mange moduler til søgemaskineoptimering, som gør det nemt at arbejde med SEO
 • Google bedømmer en hjemmeside ud fra om den er mobilvenlig. Hvis en skabelon er lavet rigtigt, så er hjemmesiden mobiloptimeret
 • Google elsker blogs – Oprindeligt er WordPress udviklet til bloggere. Det betyder, at strukturen er optimeret til at få indhold online
 • Design og unik Hjemmeside
 • Google optimering
 • Professionel Webshop
 • Designe facebook sider
 • Instagram sider
 • Bord Bestilling løsninger
 • Marketing strategi
 • Professionel Hjemmeside
 • Seo Optimering
 • 2 profil hjemmesider
 • Indhold og billede løsninger
 • Marketing strategi
 • Professionel Webshop
 • Design og unik hjemmeside
 • Produkter og lager løsninger
 • Video og billede
 • Marketing strategi
LOUISE ORMSTRUP
Atami Sushi Restaurant

Vi har haft glæden af et samarbejde med Kasim, i længere tid nu. Vi er yderst tilfreds – og Kasim står altid til rådighed hvis vi har spørgsmål eller rettelser.
Vi arbejder stadig med Kasim, og er ualmindeligt glade for ham, hans gode humør og super gode tilgang til alting.  Kun gode anbefalinger herfra!

KIRA MØLLER
Pigeliv kbh

Vi har været virkelig tilfreds med opsætningen af vores hjemmeside hos Moonstar webdesign! Først og fremmest er det flotteste side, som mange kommenterer på, men den er funktionelt præcist, hvad vi ønskede os. Der har været hurtig og top service på. Varm anbefaling herfra!

TEJS HARTMANN
CCautohus ApS

Helt klart anbefalings værdi.
God rådgivning til bedste priser er nogle af de få ord der kendetegner Moonstar. Bedre præsentation af os og vores produkter har resulteret i at vores salg er steget.
De lytter, de tænker, de skriver ned, så kommer de med en skæresygdet forslag. Service efter salg har været yderst stilfredstillinde. Alt henvendelse bliver svaret med et smil…
Opsætning af vores hjemmeside har været lige efter vores ønske. Ydre mere er vi blevet mere synlig på de sociale media. Alt dette takket være Moonstar

VILHELM DICKMEISS
Advokat Dickmeiss ApS

”Moonstar webdesign kan varmt anbefales. Han har hjulpet mig med at få lavet en ny hjemmeside til mit firma og søgeoptimere hjemmesiden. Resultatet har været meget tilfredsstillende. Han har været meget lydhør over for mine ønsker og har forholdt sig konstruktivt hertil. Processen har været dynamisk og han vender altid hurtigt tilbage på mine henvendelser. Prisen har været yderst rimelig. Nu har jeg fået en nutidig seriøs hjemmeside, som får ros fra alle brugere.”

XIAO HUI YAN
Oriental Barbecue House

”Moonstar har ikke kun hørt og forsået vores ønsker, han har også bidraget og udbygget dem til noget endnu bedre. Moonstar er altid konstruktivt og optimistisk. Hos Moonstar har jeg fået den bedste hjælp i hele processen, til en pris og med en aftale, der absolut er i orden. Jeg har fået en moderne og visuelt skrap hjemmeside og webshop. Hele vejen igennem har jeg fået en super god service. Jeg sætter pris på det samarbejde jeg har, og vil kun anbefale andre at vælge Moonstar Wesbdesing.”

Caglar Koycu
Café Marcellos

”En super god service.
Moonstar har været en god og konstruktiv samarbejdspartner helt fra start til slut i opbygningen af vores hjemmesider og arbejdet med vedligeholdser. Vi har været utrolig glade for Kasims indsats og Kasim er altid klar med gode råd og hjælp.”

Firat Kandemir
Security Agency ApS

”Kan klart anbefale Moonstar, der har lavet en hjemmeside fuldstændig efter vores ønske og kriterier. Men det gode arbejde sluttede ikke efterfølgende, for med det gode service havde vi altid mulighed for at komme i kontakt med ham hvis der skulle være nogle ændringer, som blev straks gjort og det er noget vi er rigtig glade for. Vi vil forsat samarbejde med Moonstar da vi har flere projekter i gang, det vil sige at der skal laves flere hjemmesider og det skal helt klart laves af Moonstar.”