BlogPost Default + SIDEBAR
Simple BLOG POST

En af de ting der pt. diskuteres oftest på store danske debatforummer som Amino.dk, er hvordan man kan skaffe flere fans til ens Facebook side. Dette er pga. at jo flere ”synes godt om” en side har, jo mere eksponering opnås der og jo større chance er der for at endnu flere får kendskab til Facebook siden.
Facebook har ligeledes fornyeligt annonceret at der igen er lavet ændringer ved ”synes godt om” knappen. Denne gang har det betydet at der er blevet flere gode grunde til at samle sig en god fanskare. Jo flere fans jo bedre chance er der for at ens side bliver fundet.
Med andre ord så svare ”synes godt om” for Facebook, til hvad PageRank gør ved Google. Det handler alt sammen om relevans.

Tænk dig om!
Alting har sin grænse, og det er vigtigt at tænke på at det ikke altid er en god ide at få 500 nye fans fra thailand til 5 $ på fiverr.com.
Disse fans har ingen relevans hvis din hjemmeside eller butik er dansk! De har ingen gavn af dine updates, du har ingen gavn af dem da de ikke handler ved dig, og de vil nok også hurtigt forsvinde igen. Du får heller ingen nye danske fans igennem dem da chancen for at deres venner er danskere er minimal. Facebook holder også øje med hvilke lande dine fans er fra, og du kan derfved risikere at din side vil blive stemplet som mindre relevant for danskere, hvis din fordeling er 3/4 thailændere.
Mange udenlandske navne kan ligeledes skræmme danske brugere væk, de kan ske at se jeres side som spam eller svindel.
Dette er ikke en sprint, se det som et maraton – det lange seje træk giver dig det bedste resultat.
Men hvordan får du så flere relevante ”synes godt om”.

Related Posts

Comments (2)

http://fedorovkarb.ru
В слуховом аппарате Cyber Sonic используется инновационная запатентованная технология. Она сочетает в себе преимущества двух методов усиления нелинейного и линейного, что позволяет сохранить тонкие детали, делая звуки слышимыми, комфортными и ясными. В сочетании с цифровой обработкой звука в мощном современном процессоре, установленном в Cyber Sonic, технология BrainHearing обеспечивает лучшую разборчивость звуков с минимальными усилиями при прослушивании. Звуки получаются объемными и четкими, что позволяет лучше ориентироваться в пространстве с учетом расположения источников звука. – http://fedorovkarb.ru
Эхолот Практик Стильные женские сумки Чудо-доска 77a60fd

http://geralyn.enbot.xyz – GET $ 1,500 IN AN ACCOUNT!
(just watch this LIVE broadcast to get step-by-step instructions)

OFFICIAL PROTECTION OF YOUR INTERESTS By joining our team, you will receive an individual certificate that protects your rights and your finances.

GET $ 1,500 IN AN ACCOUNT! GET $ 1,500 IN AN ACCOUNT! GET $ 1,500 IN AN ACCOUNT! 7adce55

Leave a comment