Ikke-kategoriseret

ny layout til klienten

HJEMMESIDER MED BLIKFANG
En hjemmesides udseende er helt afgørende for at nå ud til kunderne. MoonStar tilbyder design af unikke hjemmesider, der helt sikkert får kundernes fulde opmærksomhed og købelyst.

“STATE OF THE ART” TEKNOLOGI
En hurtig og brugervenlig hjemmeside fastholder besøgende. MoonStar anvender den nyeste teknologi til lynhurtige hjemmesider, der også understøtte mobile enheder.

OPTIMERING TIL GOOGLE
En hjemmeside med en høj placering på Google giver mange besøgende og potentielle kunder. MoonStar sørger for optimering af virksomhedens hjemmeside, så kunderne finder den.

HJEMMESIDE TIL ALLE FORMATER
Over 50% af besøg på hjemmesider foretages fra smartphones. MoonStar har stor ekspertise i udviklingen af responsivt webdesign, så virksomhedens hjemmeside tilpasses til alle skærmstørrelser. Det har aldrig været nemmere at besøge en hjemmeside!

PROFESSIONELT WEBDESIGN TIL NYSTARTEDE ELLER ETABLEREDE VIRKSOMHEDER UANSET STØRRELSE!

Med en løsning fra MoonStar får virksomheden en helt unik og brugervenlig WordPress hjemmeside, der med få klik kan tilpasses og opdateres. Til WordPress findes der et stort antal plugins, der kan udbygge funktionaliteten af hjemmesiden. Står virksomheden og mangler fx en webshop, kalender eller booking-system, kan Moonstar være behjælpelig med at implementere dette. Skal virksomheden have et flot logo, et iørefaldende slogan eller nogle fængende tekster til hjemmesiden kan dette også tilbydes. MoonStar er eksperter i at designe hjemmesider til alle former for virksomheder. Med en løsning fra MoonStar får virksomheden en unik hjemmeside, som helt sikkert vil skille sig ud. Fleksibel vejledning og support – også uden for normal åbningstid – er en del af alle vores løsninger.

Skriv et svar