Ikke-kategoriseret

vores biler sættes til salg

 

Vores salgskonsulenter tager gerne en snak omkring dine kørselsbehov og dine ønsker til ny bil, for at I sammen kan finde en model, der passer til dig. Med vores ca. 300 biler til salg i udstillingen, er der helt sikkert også en model til dig. Hos os er du sikker på at gøre en god handel. Vi har altid fair priser og kvaliteten er i top. Inden vores biler sættes til salg gennemgår de Danmarks vel nok mest grundige klargøring proces. Det betyder at de biler, vi har til salg oftest fremstår som nye biler, hvor det kun er kilometertælleren, der viser dig, at bilen har været på vejene før.  Som kunde hos os er du altid garanteret en række ekstra fordele. Når du køber din bil hos os eller ved din bils første servicebesøg, vil du f.eks. modtage en særlig velkomstpakke. Hos os køber vi gerne din brugte bil uanset bilmærke – om det måtte dreje sig om bytte eller ren handel. Vores brugtbilcenter i Odense har dygtige konsulenter, der kan komme med en skarp pris på din bil.

   

For rigtig mange bil forretninger i Danmark, er kundens indbytningsbil, i hvert fald af ældre dato blevet et problem at håndtere. Det er blevet problematisk at sælge ældre biler til danske forbrugere, i hvert fald når man som forretning skal leve op til købelovens bestemmelser omkring det at sælge en ældre, noget brugt bil til en forbruger i Danmark. Uanset om din bil er en nyere attraktiv bil, eller ret brugt bil generelt, vil vi gerne tage imod din bil.

Skriv et svar