Ikke-kategoriseret

bliver tilberedt efter din bestilling

All you can eat
Hos Kings’ Sushi tilbyder vi All you can eat sushi. Du spiser til du er mæt og mere til for en fast pris. Vi garanterer dig at du både er mæt og glad efter et “all you can eat” besøg hos King’s Sushi. All you can eat betyder stadig vi bruger friske råvarer og at maden altid er frisk. Maden bliver tilberedt efter din bestilling og ville derfor altid være frisk.

Vi tager altid højde for vores kunder, dvs er der nogle ingredienser du ikke kan tåle, eller har du nogle allergier. Kræver det kun at du oplyser personalet, så du kan få sushi der er perfektioneret specielt til dig.
Tilbuddet gælder kun i restauranten, dette tilbud inkluderes ikke i vores take-away.

TAKE AWAY SUSHI TIL FORNUFTIGE PRISER
Kings’ Sushi tilbyder lækker, frisk og prisvenlig take away sushi fra vores i Odense.
Vi sætter stor pris på vores mange kunders loyalitet, opbakning og feedback, som hele tiden gør os til en bedre sushirestaurant.
Hele vores a la carte menu er tilgængelig som take away. Her finder du alle de klassiske sushi, sticks og asiatiske specialiteter og vores kokke udvikler samtidig nye sushi varianter, supper, specialiteter og smagsoplevelser.

Skriv et svar