søg hvad du har lyst til

Derudover er der blevet brugt et ekstra plugin til webshoppen i form af Category order, hvor det er muligt at oprette kategori filter, så man kan sortere i de produkter som kunderne skal sortere i for at finde frem til de produkter de gerne vil se på.

Udover disse plugins, så har det være vigtigt at bruge Loco translate, da dette plugin giver mulighed for at oversætte diverse engelske ord eller tekster som der kommer fra diverse plugins, det kunne f.eks. være Checkout, som bliver ændret til Betaling osv.

Til sidste så bliver der brugt plugins som Jetpack, Really simple SSL og Contact form 7, disse plugins bliver brugt til forskellige ting på hjemmesiden, da det er utroligt vigtigt for en virksomhed og kunne se den trafik der kommer på hjemmesiden, men stadig have en sikker hjemmeside.

Jetpack er et plugin som indsamler en masse data, hvor man kan gå ind og se hvor kunderne kommer fra, er det ved hjælp af sociale medie links, google søgning osv. På denne måde skaber man sig i et overblik over hvor godt bredt ud ens webshop er.

Really Simple SSL er et utroligt vigtigt plugin at bruge, da det er hvad det siger, en utrolig simpel måde at skabe en sikker hjemmeside på. Dette plugin hjælper ens hjemmeside til at danne sikre rammer for hele wordpress setup. Udover dette så giver det også ens hjemmeside om til at være HTTPS frem for HTTP.

Til sidst men ikke mindst så bliver Contact Form 7 plugin brugt til at skabe den vigtige kontakt formular på kontakt siden, denne formular bliver brugt som en mulighed for kunder at skrive ind til Kings ved at udfylde formularen. På denne måde kommer der en mail til deres samlet mail system, når man sætter deres mail ind i kontaktformen.

Comments (7)

This is the right website for anyone who wants to understand this topic. You understand so much its almost hard to argue with you (not that I really would want toÖHaHa). You certainly put a brand new spin on a subject that has been discussed for many years. Wonderful stuff, just wonderful! This is the right website for anyone who wants to understand this topic. You understand so much its almost hard to argue with you (not that I really would want toÖHaHa). You certainly put a brand new spin on a subject that has been discussed for many years. Wonderful stuff, just wonderful! נערות ליווי בהרצליה

Удаленный рабочий стол Chrome дает обеспечение доступ к устройствам, основанный на использовании передовых интернет -технологий. Вы сможете подключиться к рабочему или собственному компьютеру даже в дороге, чтоб посмотреть хранящиеся на нем файлы, либо удаленно показать экран приятелям и коллегам. Удаленный доступ к компу дает возможность запустить на нем программки или посмотреть файлы в любое время, в каком месте бы вы ни находились.
удалённый рабочий стол аренда

I must thank you for the efforts youve put in penning this site. I am hoping to check out the same high-grade blog posts by you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my very own blog now 😉

I was excited to discover this website. I want to to thank you for your time for this wonderful read!! I definitely liked every part of it and i also have you book-marked to look at new things on your website.

Nice post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a daily basis. Its always helpful to read through articles from other writers and use something from their web sites.

подъемник ножничный передвижной
https://nozhnichnyye-podyemniki-dlya-sklada.ru

электрическая рохля
https://samokhodnyye-elektricheskiye-telezhki.ru/

Leave a comment