Ikke-kategoriseret

et bord til en hver begivenhed

Woodmart Theme

Da der er tale om brugervenlighed I forhold til klienten så har hjemmesiden skulle være gennemarbejdet og klar til lancering lige så snart klienten vil have det, det eneste der skal ændres på efterfølgende skal være produkter inde på shop siden.

 

Udover dette, så er der blevet arbejdet med et tema, da det skaber den bedste løsning i forhold til hvis en klient skulle ind og pille ved andre ting såsom billeder eller andet tekst, hvis der er nogle uforudsete omstændigheder som gør, at de skal gøre kunderne opmærksomme på det.

Dette tema har været essentielt at arbejde med, da der har været rig mulighed for at ændre i tingene efterfølgende selv.

 

Udover dette, så har temaet haft nogle ekstra funktioner som har været utrolige vigtige i forhold til at udarbejde egen, header og footer hvor informationen har været vigtig at have.

Skriv et svar