Ikke-kategoriseret

gruppen har valgt at effektivisere

Konklusion
Gennem dette projekt har gruppen foretaget en del research, gennem denne research er der blevet lavet en del valg: Målgruppe, designmuligheder osv. for at produktet skulle se godt ud visuelt og fungere optimalt for målgruppen. Ud fra dette research har gruppen samlet alle tre af King’s sushis hjemmesider på en, med take-away og bordbestilling, gruppen har valgt at effektivisere take-away mulighederne ud fra at brugeren skal vælge en afdeling før de kan komme ind på menuen.

Ud fra flere undersøgelser og brugertest er der dermed blevet arbejdet med brugervenlighed i fokus, både for klienten men også for kunderne når de skal bestille mad eller andet.

Med fokus på en samlet hjemmeside, med tre forskellige webshops, så er der blevet lavet en fælles hjemmeside hvor der stadig ligger de tre webshops inde over, på denne måde skaber man en hjemmeside med tre bestillingsmuligheder, så alle restauranterne kan have forskellige menukort til takeaway.

WordPress
Til dette projekt er der blevet arbejdet med WordPress da hjemmesiden har skulle være brugervenlighed efter deadline til klienten. Det vil sige, at klienten selv skal kunne sidde med hjemmesiden efterfølgende, da der altid vil være produkter som skulle oprettes eller ændres på.
Ud over dette, så har wordpress og front end design været den bedste løsning i forhold til at skabe en hjemmeside der både kører som en normale hjemmeside men også som en webshop.

Da hjemmesiden er blevet skabt på baggrund af, at Kings sushi havde tre forskellige hjemmesider, så har det været en nødvendighed med 3 forskellige webshops. Dette er blevet gjort ved hjælp af to andre installationer af wordpress, da det ellers ville blive et problem i forhold til bestilling og til hvilken restaurant.

På denne simple men effektive måde, har man formået at skabe en samlet hjemmeside med tre forskellige webshops på, uden at de går ind og konflikter med hinanden eller gør loading tiden langsommere, dette er essentielt da hjemmeside gerne skulle kunne load hurtigt i forhold til kundernes behov med at bestille deres mad hurtigt, ellers ender det ud i at kunderne går direkte til en anden restaurant eller til JustEat hvor de bestiller maden i stedet for.

Skriv et svar