Ikke-kategoriseret

da det skaber den bedste

Woodmart Theme
Da der er tale om brugervenlighed I forhold til klienten så har hjemmesiden skulle være gennemarbejdet og klar til lancering lige så snart klienten vil have det, det eneste der skal ændres på efterfølgende skal være produkter inde på shop siden.

Udover dette, så er der blevet arbejdet med et tema, da det skaber den bedste løsning i forhold til hvis en klient skulle ind og pille ved andre ting såsom billeder eller andet tekst, hvis der er nogle uforudsete omstændigheder som gør, at de skal gøre kunderne opmærksomme på det.
Dette tema har været essentielt at arbejde med, da der har været rig mulighed for at ændre i tingene efterfølgende selv.

Udover dette, så har temaet haft nogle ekstra funktioner som har været utrolige vigtige i forhold til at udarbejde egen, header og footer hvor informationen har været vigtig at have.

Til sidst så er der blevet arbejdet med dette bestemte tema, da det er egnet til webshops og en normal hjemmeside. Hele ideen med at arbejde med et tema, har været at det skulle være fuldt funktionelt til en webshop, da hjemmesiden er en webshop.
Da dette har været utroligt vigtigt i forhold til brugervenlighed til klienten også, så har temaet været den bedste løsning da der ikke ville være nogle ting som kunne gå ind og konflikte med hinanden hvis en klient skulle oprette nye ting.

Den vigtigste funktion ved dette tema har været at arbejde med pagebuilderen WPBakery, da denne pagebuilder giver så mange andre funktioner end hvad andre gør.

Skriv et svar