Ikke-kategoriseret

skridt at få testet nogle

Delkonklusion

Efter at prototypen var blevet lavet var næste skridt at få testet nogle ting med brugere/kunder da der skulle være fuldt fokus på brugervenlighed i forhold til de rigtige restauranter. Dette er blevet gennemgået ved hjælp af A/B test og test af fire forskellige scenarier, hvor brugeren bliver stillet nogle opgaver for at løse dem.

Ud fra disse test, kan man konkludere at der er nogle fejl og mangler i processen med hjemmesiden, da der har været problemer med udsolgte mærkater på produkter før man kom ind på produktsiden. Der kan også konkluderes at der er en mangel på tydelighed med hvordan man opdatere kurven hvis man lægger ekstra varer i da den bare falder i et med baggrunden og ikke bliver fremvist på en måde.

Disse resultater giver et bedre indblik i hvordan brugeren tænker på en shop side, samt hvordan man giver brugeren en bedre oplevelse gennem hele processen med at bestille takeaway. 

One thought on “skridt at få testet nogle

  1. Log in siger:

    I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *