Ikke-kategoriseret

skridt at få testet nogle

Delkonklusion

Efter at prototypen var blevet lavet var næste skridt at få testet nogle ting med brugere/kunder da der skulle være fuldt fokus på brugervenlighed i forhold til de rigtige restauranter. Dette er blevet gennemgået ved hjælp af A/B test og test af fire forskellige scenarier, hvor brugeren bliver stillet nogle opgaver for at løse dem.

Ud fra disse test, kan man konkludere at der er nogle fejl og mangler i processen med hjemmesiden, da der har været problemer med udsolgte mærkater på produkter før man kom ind på produktsiden. Der kan også konkluderes at der er en mangel på tydelighed med hvordan man opdatere kurven hvis man lægger ekstra varer i da den bare falder i et med baggrunden og ikke bliver fremvist på en måde.

Disse resultater giver et bedre indblik i hvordan brugeren tænker på en shop side, samt hvordan man giver brugeren en bedre oplevelse gennem hele processen med at bestille takeaway. 

Skriv et svar