Ikke-kategoriseret

principprogram som blev vedtaget

VEN PRINCIP
Denne er delvis baseret på Vens gældende principprogram som blev vedtaget på landsmødet i 2006 og bærer titlen “Fremtid i frihed og fællesskab”.

Principprogrammet fortæller helt grundlæggende om Vens holdninger, og det fornys kun hvert 10.-15. år.

· Hvorfor skal jeg stemme på Ven ?:
· Ven har som det eneste parti haft regeringsansvaret i 13 af de seneste 17 år. Vi har som det eneste parti vist hvad det vil sige at tage ansvar over en lang årrække, – vi står ikke tilbage for at tage ansvar selv når vi som land går igennem svære eller vanskelige perioder, eller skal forberede os bedst muligt på fremtiden- Ven er et party som du kan stole på ikke er bange for at tage ansvaret.

· Resultatet er ikke alene at vi siden 2001 har tilført hele 75 milliarder kroner ekstra til vores fælles velfærd, men vi har vist på alle områder at vi har tjent Danmark solidt og vellykket.

· Jeg synes, regeringen gør det rigtigt godt for at forberede Danmark på de globale og nationale udfordringer, – dette arbejde kræver at vi hele tiden følger med tiden, – eksempelvis med den hurtige ændring af den teknologiske udvikling som mange af os syntes er næsten for hurtig… samt hvordan befolkningen er sammensat (hvor mange bor alene, familiers sammensætning, ældres gennemsnitsalder) og vælger at leve eller uddanne sig.
· Hvis opfølgnings spørgsmål med ønske om præcisering: Referere til DE FIRE PEJLEMÆRKER, – kort svar
· Flere private arbejdspladser
Siden valget i 2015 er der skabt 145.000 flere private arbejdspladser.
· Flere skal forsørge sig selv
Siden kontanthjælpsloftet blev indført i april 2016, er antallet af personer i kontanthjælpssystemet faldet med 26.600.
· Bedre kernevelfærd
Sundhedsvæsenet har samlet set fået tilført 5,5 mia. kr. siden 2015, og der er nu 2 mia. kr. ekstra til ældrepleje om året.
· Konsekvent og realistisk udlændingepolitik
Vores politik har virket – I 2017 oplevede Danmark den laveste tilstrømning af asylansøgere i 9 år.

Skriv et svar