Ikke-kategoriseret

på en oversigt over de

Man starter med at kunne logge sig ind på en app, hvor man så er på en landing page, hvor man derefter åbner menuen og så vælger man kataloget. Man kommer så ind på en oversigt over de forskellige produkter i en kategoriseret måde, hvor man så klikker sig ind på den kategori af varer man søger, herefter for man et overblik over de forskellige produkter og har mulighed for at klikke sig ind og læse mere om det. man kan så vælge at tilføje det til sin indkøbsvogn eller på tilbage til oversigten. når man er færdig klikker man på indkøbsvognen, eller i menuen hvor man så kan se en oversigt af de varer man har valgt, og så enten tjekke ud eller gå til og handle.
B3.
Test af paperprototypes
Test jeres paperprototype (det må gerne være et familiemedlem, bofælle, partner etc når nu vi sidder hjemme).

Optag testen på video.
Del video med jeres gruppe i gruppemappe.
Udvælg dele fra en eller flere prototyper som I arbejder videre med og forklar hvordan I vil gøre det i jeres dokument.

Diskuter i gruppen:
Hvorfor giver det mening at teste en paperprototype?
Hvad tror I man tester når man tester en paperprototype?
Hvordan har I sikret en god brugeroplevelse? (I hvilken er den bedst?)
Opsummér jeres diskussion i jeres dokument.

Skriv et svar