Ikke-kategoriseret

kunne finde et sted på

Dialogue
Der er ingen feedback over når man tilfører en vare til kurven. Kunder kan kun se en lille ikon højre toppen som der viser hvor mange varer der er i kurven. Kunder forventer at se en besked som nu du har tilføjet en vare til din kurv.

Error handling
Ud fra adskillige forsøg har vi ikke kunne finde et sted på hjemmesiden der skulle give os en error besked, så på den front er god nok. Der er dog en lille fejl på søge baren, hvor man ikke kan klikke på krydset, samt, hvis man dobbeltklikker på et produkt kommer man ikke ind på køb produkt, men en smule længere ned på siden.

Permit reversal of actions
Hvis man lægger noget i kassen, så har man den mulighed for at se kassen uden at gå helt hen til kassen, men man får ikke muligheden for at fjerne varen uden at skulle gå direkte til kassen og fjerne det, hvis man nu har lavet den fejl, at lægge den forkerte vare i kassen.

Hvis man trykker på “søg knappen” så bliver den større, og der kommer et stort kryds frem, så man regner med at skulle lukke den ned igen ved at trykke på dette kryds, men der sker intet. For at gøre den mindre igen, så skal man trykke på siden altså væk fra den.

Krydset bliver bare markeret med en firkantet boks som gør intet, hvis man ikke har søgt efter varer.

Support internal locus of control
I forhold til kontrol, føler vi at kunden altid er i kontrollen til at ville lukke siden ned eller ej, der er ikke noget der stopper en i at gøre det, og man har også den frie mulighed for selv at bestemme hvad man vil kigge på, der er ikke nogen pop ups der beordrer dig til noget, så kunden/de besøgende er i fuld kontrol.

Skriv et svar