Ikke-kategoriseret

at vi har nogle af branchens

Vi er autoriseret forhandler og serviceværksted for Citroën, DS, Honda, Hyundai, Nissan, Opel, Skoda og Volkswagen. Det betyder, at du med garanti altid finder præcis den bil, der passer til dine behov, uanset om du er på jagt efter en ny eller en nyere, brugt person-, varebil eller 4×4. Nu er det ikke bare køb og salg det hele. For bag kulisserne, i vores toptrimmede værksteder, står specialudannede fagfolk klar til at give dig og din bil en varm modtagelse med branchens bedste service – uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Vi servicerer, reparerer og udbedrer skader på alle bilmærker. Vi sælger desuden alt i reservedele, udstyr såvel som karosseridele mv.

Det lyder måske lidt “poppet” men faktum er, at vi har nogle af branchens mest tilfredse kunder målt på anmeldelser hos TrustPilot samt vores egne kundeinterviews. Vores kunder har mulighed for efter køb, at udfylde et spørgeskema vedrørende deres indtryk af Biler. Du kan her læse nogle af disse besvarelser. TrustPilot anmeldelserne kan læses ved at følge linket her på forsiden. Allerede ved indskrivningen til værkstedet oplever kunderne en unik service. Her føler du dig velkommen allerede når du træder ind!

Skriv et svar