Ikke-kategoriseret

WORDPRESS CMS SYSTEM

WordPress er det mest udbredte blogsystem og CMS til hjemmesider i hele verden.

Det er også særdeles brugervenligt, hvilket betyder, at det er utroligt nemt at redigere tekst, billeder etc. samt foretage tilretninger. Desuden kan en WordPress hjemmeside tilgås overalt både fra computer og smartphones. Med en løsning fra MoonStar får virksomheden derfor en særdeles funktionel hjemmeside, som kan redigeres derhjemme eller på farten!

WooCommerce er verdens mest populære e-commerce plugin til WordPress.

Det er ligeledes meget brugervenligt, hvilket medfører, at det er ganske enkelt at tilføje digitale produkter, fysiske varer eller tjenesteydelser og  med salg for øje. Det kan integreres med mange forskellige betalingsløsninger; fx Nets, Bambora og PayPal. Med en webshop fra Moonstar får virksomheden således en meget avanceret og kundevenlig løsning!

Optimering af hjemmeside og online markedsføring kan forøge salget.

Det er ekstremt vigtigt, at kunderne kan finde virksomhedens hjemmeside og webshop. Optimering af hjemmesiden (SEO) og online annoncering påvirker placeringen af virksomhedens hjemmeside på Google. Med MoonStar som sparringspartner bliver virksomhedens hjemmeside trimmet, så den kommer til at ligge helt i top!

BÅDE ENKLE OG AVANCEREDE HJEMMESIDER

MoonStar har stor erfaring med professionelt design af virksomheders hjemmesider lige fra enkle hjemmeside til avancerede hjemmesider; fx med webshop. Uanset størrelsen af hjemmeside har MoonStar et meget tæt samarbejde med vores kunder gennem hele processen omkring at udvikle hjemmesiden. Der benyttes WordPress, som er et meget brugervenligt, open source blogsystem og CMS. Dette giver mulighed for at udbygge hjemmesiden med utallige plugins samt funktioner; bl.a. WooCommerce webshop. Med en hjemmeside fra MoonStar får virksomheden derfor en helt personlig og unik løsning med løbende vejledning og support.

Skriv et svar