Ikke-kategoriseret

fleste kunders navne efter blot et besøg

Værkstedsleder byder altid selv velkommen, og er kundens direkte kontakt til eftermarkedet (værksteder/lager/udstyr) hos os. Han kender de fleste kunders navne efter blot et besøg – eller i det mindste deres bil! Forud for et planlagt værkstedsbesøg gennemgås bilen nøje, og omfanget af værkstedsarbejdet gennemgås med kunden, så der er enighed om dette. Der kommer ingen negative, økonomiske overraskelser her!

 

VI har det mest moderne udstyr og alle mekanikere samt pladesmede følger nøje planlagte uddannelsesprogrammer, så de hele tiden er fuldt på højde med den teknologiske udvikling i bilbranchen.

Hos os får du nemlig altid en seriøs og professionel rådgivning. Det er uanset om du er ude efter at købe en ny bil, har spørgsmål omkring finansiering, forsikring, mangler nyt udstyr til din bil eller du og din bil skal besøge vores værksted. Vi klarer både det årlige serviceeftersyn, retter buler ud på vores skadecenter og har et omfattende reservedelslager. Ønsker du en serviceaftale, hvor du kender dine faste månedlige udgifter, tilbyder vi også det.

Skriv et svar