Ikke-kategoriseret

den følger ikke

Consistency
Er den konsekvent?
Menu’en er ikke i samme størrelse, da den ændre sig i størrelse hvis man skifter imellem dem, da der kommer rigtig mange andre produkter end ved andre. Så den følger ikke samme koncept.

Hvis man går ind på siden “Serier” så er det en helt andet opstilling end alle andre sider, der kommer et slideshow og der kommer kun 3 andre muligheder man kan gå ind på, men hvis man går ind på “make up” siden, så kommer produkterne som en webshop hvor man kan scroll ned af, og se alle produkterner.
Shortcuts
Er der genveje rundt på alle siderne?
På alle siderne har de genveje under alle siderne.
De har “køb nu” knapper på alle siderne, hvor man kan komme hurtigt ind under deres produkternes hovedpunkter. Under deres menu har de alle deres punkter, samt et billede eller to af et produkt, som kan føre brugeren hurtigere igennem til et bestemt produkt.

Der er ikke nogle andre former for genveje på nær logo og et lille skrift øverst på den valgte side.

Informative Feedback
Informere den dig omkring de ting du laver?
Der bliver ikke informeret ordentligt om hvor du er, der er ikke en decideret streg eller farver i menuen der viser hvor du er henne.
Startside/Sadan far du har der ser sundt ud, er den eneste mulighed du har for at decideret at være sikker på hvor du er henne på en hjemmeside. Med mindre du vil scroll længere nede af og gætte.

Skriv et svar